MENU

Χρειάστηκε να περάσουν 3 μέρες φίλοι μου μέχρι να καταλάβουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έγινε η συνάντηση των Big 4. Η μία και μοναδική αλήθεια είναι ότι ο συγγενής του Υψηλάντη τους μάντρωσε όλους στο «Μεγάλη Βρετάνια» για να αποκαλύψει με διευθύνσεις και ονόματα τη σκευωρία του διαιτητή Μανούχου ο οποίος σε συνεργασία με το εξυγιαντικό ball boy του ΟΦΗ εξύφανε το ύπουλο σχέδιο ενοχοποίησης του αθώου Σεμέδο. Μπορεί ο αγώνας να έγινε μετά τη συνάντηση, αλλά ο πρόεδρος χάρη στον Μανώλη Γαβαθιώτη που πηγαίνει με ώρα Νέας Ζηλανδίας (10 ώρες μπροστά) ήξερε από πριν το ειδεχθές έγκλημα που ετοίμαζαν οι εξυγιαντές: 

«ΕΚΕΙΝΟ πού ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ περισσότερο από κάθε τι άλλο την ΑΛΗΤΙΚΗ διαιτησία του Μανούχου, ήταν οι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ κίτρινες κάρτες στους τρείς βασικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού * ΣΤΟΝ Τσιμίκα, τον Ομάρ και τον Σεμέδο * ΕΜΦΑΝΗΣ η πρόθεση * ΣΟΥ λέει, δεν μπορεί κάπου θα μου ξαναδώσει αφορμή να δείξω και τη δεύτερη * ΚΑΙ επειδή δεν του δόθηκε η αφορμή στην κανονική διάρκεια του αγώνα, έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Σεμέδο, μετά τη λήξη». Τον μπαγάσα τι πήγε και σκαρφίστηκε. 

Επειδή ως γνωστόν ο Πορτογάλος Φαν Ντάικ δεν δίνει αφορμές για κάρτες την ώρα του ματς, ζήτησε ο Μανούχος να του φέρουν δανεικό με οψιόν αγοράς απ’ την Λιβαδειά ένα ball boy εκπαιδευμένο απ’ τον Κομπότη. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Το ball boyέπεσε με δύναμη πάνω στα χέρια του διερχόμενου Σεμέδο, για να πάρει ώθηση να αυτοεκτιναχθεί 3 μέτρα μακριά και ο Μανούχος βρήκε την ευκαιρία να του δείξει δεύτερη κίτρινη. 

Αν δεν έπιανε το συγκεκριμένο κόλπο θα ακολουθούσε στα αποδυτήρια και φάρσα με τον Σάββα Πούμπουρα στον Πορτογάλο. Θα πήγαινε ο Τρύφωνας Σαμαράς να του κόψει τα κοτσίδια για να φτιάξει σφεντόνα για την Ποκαχόντας, θα τον έκανε μπλε μαρέ ο Σεμέδο και θα έπαιρνε απευθείας κόκκινη.  

Τα είχε οραματιστεί όλα αυτά ο Γαβαθιώτης φίλοι μου και είχε ενημερώσει εγκαίρως τον πρόεδρο: «*** ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ λοιπόν τώρα ; * ΝΑ γιατί ο Μαρινάκης ήθελε να μετάσχει σε μια τέτοια σύσκεψη * ΓΙΑΤΙ του δινόταν μία μοναδική ευκαιρία να τους ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ ! * ΝΑ τα πεί όλα σε όλους και να τ΄ ακούσουν όλοι ! * ΤΑ είπε χύμα, τα είπε χοντρά, τα είπε σταράτα και τα άκουσαν ακόμα και εκείνοι πού συνήθως ΚΑΝΟΥΝ ότι δεν ακούν * ΚΑΙ βεβαίως, εννοώ τους Φιφαίους και τους Ουεφαίους». Δεν χρειαζόταν να μπει σε τέτοιο κόπο ο πρόεδρος. 

Θα μπορούσε απλώς να βάλει το cd με την απαγγελία του προσφορά με τα «Παραπολιτικά» ή να στείλει την κασέτα από τη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου. Αν την είχε μοντάρει κιόλας για να κοπούν οι ανάσες και τα «μμμμμ» θα γλίτωναν και ένα 25λεπτο οι Ουεφαίοι.  

Ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να ηχογραφήσει τον λόγο και όταν έμπαινε στην αίθουσα να τον έβαζε να παίξει playback και εκείνος να ανοιγόκλεινε το στόμα του. Και οι One έτσι έκαναν καριέρα πέντε χρόνια με τον Θεοφάνους. 

Σύμφωνα με τον Γαβαθιώτη φίλοι μου υπήρχε και ένας ακόμα πιο σημαντικός λόγος που πήγε στη συνάντηση ο πρόεδρος: « *** ΤΑ είπε, τα έβγαλε από μέσα του και ξαλάφρωσε *». Και μόνο γι’ αυτό άξιζε η συνάντηση. 

Αν είναι να ξαλαφρώνει ο πρόεδρος με φυσικό τρόπο ώστε να γλιτώνει το Buscopan, ας πάει και το παλιάμπελο. Ας γίνουν και άλλες 5 συναντήσεις. 

Το προβλέπει άλλωστε και ο Έλληνας Νοστράδαμος, Μανώλης Γαβαθιώτης, αυτό: «*** Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ο Βαγγέλης ΜΑΣ, ο Ολυμπιακός, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ με τα προχθεσινά *». Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο. 

Μήπως μετά την μεγαλειώδη εκφώνηση δεχτεί πρόταση από τον Love Radio ο πρόεδρος για να αναλάβει τη βραδινή ζώνη του σταθμού μετά τον Δημήτρη Ψεματίκα. Και μην πει κάποιος κακοπροαίρετος ότι τα διάβαζε ο πρόεδρος από μέσα όσα είπε γιατί θα τον δικάσει ο Γαβαθιώτης:

«* ΤΟ θέμα ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας, όταν κάποιοι αξιωματούχοι της ρώσικης Αυλής διέταξαν τους τσάτσους δημοσιογράφους πού έχουν στη δούλεψή τους, να προσπαθήσουν να μειώσουν τον ΤΡΟΜΕΡΟ λόγο του Βαγγέλη Μαρινάκη με σαχλαμαρίτσες του τύπου ... “αυτά πού έλεγε τα διάβαζε από γραπτό κείμενο πού είχε φέρει μαζί του”. *** ΜΑ τόσο ΓΕΛΟΙΟΙ, πιά ; * ΤΟΣΟ ΖΩΑ, πιά ; * ΤΟΣΟ πολύ υποτιμούν τα ορνίθια πού τους διαβάζουν;». Ενώ ο Μανώλης που δεν υποτιμάει τους 3 πιστούς αναγνώστες του, τους αποκάλυψε την αλήθεια. 

Δεν τα διάβαζε από μέσα ο πρόεδρος, αλλά είχε κάνει το κόλπο του Αναξιμένη, του ρήτορα. Σε κάθε σελίδα έγραφε την πρώτη λέξη της επόμενης παραγράφου για να τη βλέπει, να παίρνει φόρα και να πηγαίνει η γλώσσα του ροδάνι. 

Αφού μόλις τέλειωσε την ανάγνωση των πρώτων 150 σελίδων επειδή είχε βρει ρυθμό τους απήγγειλε και δυο στροφές απ’ το  «Αρνίτσι-μπίτσι, ελ’ άνοιξε, χλωρή βοσκίτσα σου ’φερα, να φας, να πιεις, να κοιμηθείς». 

Σύμφωνα με τον Μανώλη φίλοι μου ο πρόεδρος αφού παρέδωσε δωρεάν μαθήματα πρωταθλητισμού (με τη διαφορά στον πόντο πούλησε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος για να ‘χει 30.000.000 λόγους να του φταίνε οι άλλοι) μετά ζήτησε τον λόγο απ’ τον Γραμμένο:

«ΕΡΩΤΩ λοιπόν και πάλι * Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τον ξεσκέπασε, τον ξεχαρβάλωσε τον Γραμμένο πρόεδρο της έπο * ΤΟΥ τα έβγαλε όλα στη φόρα * ΤΟΝ έκανε μία χόρτα * ΑΚΟΜΑ και ότι θα πάει φυλακή του είπε ! * ΚΑΙ αυτός ... ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ; * ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, αλλά και τόσο ... “εξυγιαντικό”». Λογικά θα πήρε παράδειγμα από τους προέδρους του Ολυμπιακού που έχουν το Know How σε αυτά. 

Γιατί αν κάθε φορά που πρόεδρος του θρύλου άκουγε ότι θα πάει φυλακή, υπέβαλε την παραίτησή του, τότε ο Ολυμπιακός θα ‘χε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ. Θα ‘χε ξεμείνει από πρόεδρο τα τελευταία τριάντα χρόνια. 

Ξεσκεπάστηκε το ύπουλο σχέδιο με τον Σεμέδο
EVENTS