MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά πρόσθεσε: «Είναι μέρος του ποδοσφαίρου να βρισκόμαστε και μου αρέσει που έχω την δυνατότητα να μιλάω και να εκφράζω τις σκέψεις μου»

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για τις ήττες. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την ήττα από τον ΟΦΗ αλλά δεν υπάρχει χρόνος για εορτασμούς. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη»

Για το αν υπήρχε πίεση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ: «Μπορώ να πω ότι η πριν από κάθε παιχνίδι, υπάρχει πίεση. Υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες στην ομάδα. Σε κανένα παιχνίδι ως τώρα, δεν είχαμε ως πρώτο στόχο την νίκη. Θέλουμε να παίζουμε καλά. Χθες δείξαμε την σωστή αντίδραση και είμαι ευχαριστημένος».

Για την ατάκα του Ιντέγε για επιστροφή στην κανονικότητα: «Δεν ξέρω ακριβώς αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα στην ομάδα, ότι δεν ήμασταν σε μια κατάσταση κανονικότητας. Χθες κάναμε αρκετά πράγματα σωστά. Ξεχώρισα λεπτομέρειες του παιχνιδιού,όπως ότι δεν δεχθήκαμε καμία κίτρινη κάρτα αλλά ούτε και γκολ».

Για το μηδέν στην άμυνα μετά απο 6 σερί παιχνίδια: «Ήταν καλό να έχουμε αυτό το συναίσθημα. Να παίξουμε δηλαδή χωρίς να ανησυχήσουμε ότι θα συμβεί κάτι».

Για την κατάσταση του Ιντέγε: «Πιστεύω και ελπίζω πως είναι καλά. Σήμερα προληπτικά δεν προπονήθηκε με την ομάδα αλλά μόνο στο γυμναστήριο. Τον αντικαταστήσαμε νωρίς χθες, μόλις αισθάνθηκε τις ενοχλήσεις. Είναι νωρίς ακόμα αλλά πιστεύω ότι την Κυριακή θα τον έχουμε μαζί μας».

Για την «μάχη» με τον Παναθηναϊκό και την 5η θέση: Είναι σχεδόν... τρελό αυτό που γίνεται, γιατί έχουμε και την ίδια διαφορά τερμάτων. Είμαστε ομάδες κοντά στην βαθμολογία. Θέλω να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί σαν προπονητής, δεν έχω κερδίσει στην Αθήνα. θέλω να κερδίσουμε και να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων κοντά στην βαθμολογία. Θα κριθεί ποιος το θέλει περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του αλλά εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της εκτός έδρας ομάδας, ότι μπορούμε να παίξουμε με την τακτική».

Για την θέση που έπαιξε ο Ρόουζ στο παιχνίδι με τον Βόλο: «Προφανώς θα μπορούσε να παίξει και ο Σόουζα στην συγκεκριμένη θέση, αλλά η επιλογή ήταν ο Ρόουζ, γιατί έχει ξαναπαίξει. Έκανε καλά την δουλειά του. Επίσης, θέλαμε να παίξουμε με ψηλά κορμιά, για να έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στον Βόλο. Ο σωστός πυρήνας όμως της συζήτησης, θα έπρεπε να είναι γιατί δεν έχουμε άλλο δεξί μπακ».

Για μεταγραφές: «Σκεφτόμαστε εδώ και καιρό πολλά πράγματα. Δεν εξαρτώνται από εμάς μόνο. Ξέρουμε που είναι οι ελλείψεις. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Δεληζήση και Τόνσο που έπαιξαν 90 λεπτά: «Θα ξεκινήσω από τον Δεληζήση. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι ηγέτης. Τα έδωσε όλα χθες. Για τον Τόνσο, δίνει το κάτι παραπάνω στην προπόνηση. Έχει δείξει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα. Δικαιούταν την συμμετοχή χθες. Αυτό που θέλω να βλέπω από τους παίκτες, είναι ότι πρέπει να είναι διαθέσιμοι για την ομάδα σε όλες τις θέσεις. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε πιο ευέλικτοι σε πρόσωπα, θέσεις και συστήματα».

Για την επιστροφή του Ματίγια: «Αυτό είναι καλό για εμάς. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός φέρνει την καλύτερη επίδοση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι θετικό ότι επιστρέφει. Είναι θετική και η εικόνα για τον Τόνσο. Πρέπει όλοι να ανεβάζουν το επίπεδο τους για αν κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα».

Ένινγκ: «Υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες στην ομάδα»
EVENTS