MENU

Στην επιστολή του μάλιστα ο ΣΥΕΠΟ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ), κάνει λόγο για «φερόμενους συντάκτες "συναδέλφους"», ενώ εκφράζει την απόλυτη στήριξη του στα μέλη του συλλόγου του που θίγονται από την εν λόγω "επιστολή".

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η δριμεία ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας ως «μνημείο ψεύδους και κατασκευασμένων πληροφοριών», την εν λόγω "επιστολή" που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Το SDNA παρουσιάζει την επιστολή που έφτασε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ από το σωματείο των υπαλλήλων: 

Προς:
Τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
Κοιν: Μέλη ΣΥΕΠΟ

Αξιότιµε κ. Πρόεδρε και µέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, 

Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα με τη «διαρροή» επιστολής που απευθύνεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, του φερόμενου ως «υπαλλήλου της ΕΠΟ που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για να προφυλάξει την οικογένειά του καθώς βιοπορίζεται από την εργασία του στην ΕΠΟ» και εξαιτίας του γεγονότος ότι στο κείμενο γίνεται αναφορά τόσο προς το Σύλλογό μας όσο και σε μέλη μας, θα
θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: 

Καταδικάζουμε κατά τρόπο απόλυτο ανώνυμες «επιστολές» με φερόμενους συντάκτες «συναδέλφους» μας, οι οποίες μάλιστα διοχετεύονται σε Μέσα Μαζικής ενημέρωσης. Ο Σύλλογός μας όπως εκπροσωπείται νόμιμα αλλά και το σύνολο των μελών του-εργαζομένων της ΕΠΟ, από τα οποία αντλεί τη δύναμη και το αγωνιστικό πνεύμα του, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι όπου χρειάζεται παρεμβαίνει, βγαίνει μπροστά, όπως άλλωστε έκανε μόλις πρόσφατα με την υπ’αριθμ. πρωτ. 902/28-11-2019 επιστολή μας προς την Ε.Ε. Ποτέ δεν λειτουργήσαμε με κίνητρα πολιτικά ή οπαδικά, και δεν πρόκειται σήμερα ή στο μέλλον να εμπλακούμε άμεσα ή έμμεσα, ως Σύλλογος Εργαζομένων, σε αντιπαραθέσεις άλλων, εκτός των εργασιακών μας ορίων. Ο μοναδικός μας γνώμονας σε όλες τις κινήσεις ήταν και θα είναι αποκλειστικά και μόνο το εργασιακό συμφέρον των μελών μας, θα είμαστε δε στην πρώτη γραμμή αν νοιώσουμε ότι κάποιος ή κάποιοι επιβουλεύονται το συμφέρον αυτό!

Η θέση μας για τα ζητήματα της Ομοσπονδίας εκφράστηκε κατά τρόπο ξεκάθαρο και μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης στην πρόσφατη επιστολή μας προς την Ε.Ε. Ως εκ τούτου ξενίζει το γεγονός ότι ο φερόμενος «υπάλληλος της ΕΠΟ», δείχνει να υπερθεματίζει (και μάλιστα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και όχι προς τη Διοίκηση της ΕΠΟ), για θέματα που ο Σύλλογός μας μόλις πριν από λίγες μέρες έθιξε! 

Στηρίζουμε κατά τρόπο απόλυτο και αταλάντευτο τα μέλη του Συλλόγου μας που θίγονται με την πιο πάνω «επιστολή». Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ο Σύλλογος και τα μέλη μας παλεύουν για το συμφέρον της Ομοσπονδίας, των ιδίων και κατ’ επέκταση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Οποιαδήποτε αστήρικτη και ανώνυμη αναφορά, μας βρίσκει σύσσωμους απέναντι και, φυσικά, στο πλευρό των συναδέλφων.

Όσο για τα θέματα που επισημάναμε με την επιστολή μας, θεωρούμε ότι είναι μία υγιής διεκδίκηση των συμφερόντων των μελών μας, είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια και ευελπιστούμε στην επίλυση αυτών προς όφελος όλων. Τέλος σας δηλώνουμε ότι τα μέλη του Σ.Υ.Ε.Π.Ο. δεν μπαίνουν σε παιχνίδια άλλων, όσοι δε απεργάζονται σενάρια που περιλαμβάνουν το Σύλλογο ή τα μέλη του, καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν! Ευχαριστούμε.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Υ.Ε.Π.Ο :
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος,
Λαμπρινή Δημητρίου
Κωνσταντίνα Νικολούζου
Θεοδώρα Μαρίνου-Ξανθού
Αντώνιος Ραμπαβίλας
Θεόδωρος Κουρής
Μιχάλης Ζολώτας

Υπάλληλοι ΕΠΟ: «Φερόμενος "συνάδελφός" μας αυτός που έγραψε την επιστολή»
EVENTS