MENU

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και σήμερα, έχουν συμβεί πολλά. Θα ξεκινήσω από την ΕΡΤ εκεί όπου καλεσμένος βρέθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Μία επιλογή επιτρέψτε μου διόλου τυχαία.

Όταν άρχισε να λέει το ποιηματάκι στον Μίνο, προφανώς και ο Λυκουρόπουλος κατάλαβε πως ξεφεύγει και τον μάζεψε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, για να αντιληφθούμε το κλίμα που υπάρχει εντός ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Ιωάννου – συνάδελφος του Λυκουρόπουλου στην ΕΡΤ – τον ξέσκιζε στο facebook αποθεώνοντας τον Αναστόπουλο που «τελείωσε» τη δημοσιογραφία με τη στάση του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπασκετικού συναδέλφου. Ο οποίος μαθαίνω έχει καθημερινές επαφές με το μεγαλοστέλεχος της μιντιακής οικογένειας του Ολυμπιακού Αντώνη Καρπετόπουλο. Γίνεται μία προσπάθεια άλωσης της ΕΡΤ απ όσο καταλαβαίνω, αν και δεν χρειάζεται να παλέψουν ιδιαίτερα.

Ο Αναστόπουλος, αποτέλεσε το ισχυρό επικοινωνιακό χαρτί του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα. Αφού έκανε παιχνίδι στην ΕΡΤ, επανέλαβε κάποιες μέρες μετά τα ίδια. Σαν το Ρετιρέ ένα πράγμα, φουλ της επανάληψης.

Μαζί του βέβαια και κάποιοι βετεράνοι που είχαμε ξεχάσει πως είναι βετεράνοι. Πήραν θέση και αυτοί, πλάι στον Ρεξόνα. Ο οποίος στις σημερινές τοποθετήσεις του, δήλωνε σίγουρος πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Ξάνθη. Τον λες και τσακάλι, σκέφτομαι να του προτείνουμε μία στοιχηματική στήλη να δίνει σημεία να κονομήσει ο τόπος.

Βέβαια ο συμπαθής βουτηχτής φορ του παρελθόντος, περιμένω να μας δείξει και το σπίτι που πόνταρε σε αυτόν τον σίγουρο άσο, έτσι ώστε να πάρει ένα ταπεινό δωμάτιο. Γιατί η σιγουριά έτσι μεταφράζεται. Μιλάμε για απόδοση επένδυσης 17% σε 1,5 ώρα, δεν το λες και μικρή ευκαιρία.

Εμένα αγαπημένος μου είναι ο Καρυπίδης. Θα ήθελα να είναι παρέα μου, να πίνουμε καφέδες μαζί και να λέμε τις γρηγοράδες μας. Γενικά μου αρέσουν οι γρήγοροι άνθρωποι που εκεί που λες ότι τους στρίμωξες, έχουν βρει ήδη την κίνηση που θα τους απελευθερώσει.

Ο Κάρυ λοιπόν είναι ένα τέτοιο άτομο. Και είναι ξεκάθαρος. Από την αρχή ξέρουμε πως είναι με τον Ολυμπιακό, πως είναι Ολυμπιακός – ποτέ δεν το έκρυψε – και μάλιστα ξέρει καλά πως αυτό τον βολεύει ως μεγαλομέτοχο του Άρη αφού αντίπαλο δέος της ομάδας του Πειραιά είναι ο ΠΑΟΚ. Οι δικοί του σφίγγουν την γροθιά όταν στέκεται απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Βγήκε ο άνθρωπος και μίλησε για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη και είπε πως πρέπει να τιμωρηθούν. Το βασικό που είπε ήταν πως το σύστημα κυνηγά τον Ολυμπιακό και τον Άρη και κάπου εκεί ξέφυγε, αλλά εγώ θα σταθώ στη τιμωρία.

Ο Κάρυ έκανε κομβικό λάθος γιατί αν είναι να ξύσουμε πληγές, θα θυμηθούμε τι συνέβαινε διοικητικά και αθλητικά την χρονιά που έφυγε από την Βέροια. Ποιον άφησε πίσω του και μήπως υπήρχε μεταξύ τους σχέση; Αναρωτιέμαι.

Το βασικότερο, είναι αυτό που έγινε στο παιχνίδι Βέροια – Άρης 0-1, σε ένα από τα πλέον διασκεδαστικά απογεύματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε παιχνίδι που κέρδισε ο Άρης με πέναλτι στην τέταρτη προσπάθεια παικτών της Βέροιας να προσφέρουν την εσχάτη των ποινών και στην εκτέλεση, αφού ο Πασάς καταφέρνει να το χάσει αρχικά, μπαίνουν στη περιοχή μόνο παίκτες του Άρη, με αυτούς της Βέροιας να έχουν μείνει μάλλον από μπαταρία.

Γενικά πάντως ο Κάρυ διάλεξε στρατόπεδο και αυτό είναι γνωστό σε εμάς. Καταλαβαίνουν λοιπόν πλέον οι Αριανοί γιατί έγραψα το κείμενο με τον Ολυμπιακάρη. Είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας πλέον.

Μαζί με τον Κάρυ, έχουμε συχνές τοποθετήσεις και από τη Σουζάνα. Αμειβόμενη από το αφεντικό, με κόντρα με τους ανθρώπους της Ξάνθης, λατρεύει και την δημόσια παρουσία του, λέει τα δικά του.

Πάμε λοιπόν να ανακεφαλαιώσουμε. Αποτυχημένοι άφραγκοι βετεράνοι, αμειβόμενοι δικηγόροι από τους γνωστούς κύκλους και κάθε καρυδιάς καρύδι προσπαθούν να δώσουν συνέχεια σε ένα θέμα που σύντομα θα κλείσει. Δεν περιμέναμε και κανέναν σοβαρό να ασχοληθεί. Γιατί ο σοβαρός θα έπρεπε να μιλήσει πρώτα για το βούλευμα για τα στημένα, μετά για την υπόθεση Τζήλου και στο τέλος αν έχει εντοπίσει κάποιο θέμα ηθικής υπόστασης στην υπόθεση τρίτου ανηψιού Ιβάν και αγοράς του Σαλέ.

Τέλος, είχα μία διένεξη χθες με κάποιους αγνώστους που δεν υπογράφουν τα κείμενά τους, κάτι που αποτελεί κομβικό μου λάθος.

Δεν πρέπει να μαλώνω με ανθρώπους που δεν έχουν την ψυχή να υπογράψουν τα πιστεύω τους. Έχει αποδειχτεί πως όλοι αυτοί σύντομα θα είναι στα σπίτια τους, αφού δεν μπορείς να κρατήσεις ένα Μέσο Ενημέρωσης όταν κρύβεσαι.

Στη χώρα των Μίστερ Μπιν
EVENTS