MENU

Με το που δεν κέρδισε ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, έριξε το μεγάλο του επικοινωνιακό όπλο στη πιάτσα με το ξενοδοχείο που αγόρασε ένας μακρινός συγγενής του Ιβάν.

Δεν θα κάτσω να αραδιάσω επιχειρήματα, γιατί το θέμα είναι νομικό και υπάρχει δικαιοσύνη. Στη δική μας περίπτωση, αυτή λειτουργεί, σε αντίθεση με κάτι καράβια που ταξιδεύουν μόνα τους με δύο τόνους πρέζα, σε αντίθεση με κάτι στημένα που είναι στον αέρα, σε αντίθεση με κάτι διαιτητές που τρώνε ξύλο κάτω από τα σπίτια τους και σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του πατέρας τους 23 μόλις φορές, σε εμάς τα πάντα θα λειτουργήσουν κανονικά και δεν χρειάζεται να σαλιαρίσουμε. Σε λίγο καιρό άλλωστε θα ξεφτίσει η ιστορία αυτή. Εμένα άλλο με καίει.

Ο Πανόπουλος παίζει στην ιστοσελίδα του το τραγούδι Σουζάνα. Μπαίνεις μέσα στην ιστοσελίδα της Ξάνθης και παίζει η ξένη εκτέλεση του τραγουδιού και όχι του Τζίμαρου. Το όνομα Σουζάνα ήταν και στην απάντηση Πανόπουλου πιστεύω στον Κούγια, γιατί αυτός ήταν που τοποθετήθηκε εναντίον του λίγη ώρα πριν.

Επειδή καλό είναι αυτά τα πράγματα να μη μένουν έτσι, θα παρακαλούσα τους επιτελείς της Ξάνθης να απλώσουν όλο το σενάριο. Δεν μπορούν να μας αφήνουν έτσι. Δεν έχουν το δικαίωμα.

Από την άλλη, πάλι καλά που δεν παίζει η ιστοσελίδα τίποτα ποντιακά να μας τραβάει πάλι η Σουλούκου στην ΕΕΑ, αυτή η κυρία με κ κεφαλαίο που ψάχνω ακόμη τον πρώτο Έλληνα που τη συμπαθεί.

Αυτός που διαπρέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ο Κωστάκης ο Καραπαπάς. Νομίζει πως η χώρα είναι σαν το γηπεδάκι τους, εκεί που θα δίνει εντολές στους ταξιάρχους για το ποιοι θα είναι και ποιοι δεν θα είναι εκεί.

Αφού το λιμάνι αποδείχτηκε ρηχό, μαλώνει για το σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, αποκαλεί Ρώσο τον Ιβάν και μας ενημερώνει για νομικά θέματα μέσα από τις τοποθετήσεις του.

Πρώτα απ όλα να τον ενημερώσουμε πως η φυλή του δεν έχει ρίξει ευρώ στη Θεσσαλονίκη, άρα όποιος και αν έρθει να επενδύσει σε αυτή είναι ευπρόσδεκτος. Από την άλλη βέβαια, να τον ενημερώσουμε πως από τη στιγμή που ο Ιβάν είναι Ρώσος, δεν μπορεί να έχει Κιλκισιώτη συγγενή. Έτσι δεν είναι;

Ο τρόπος που προκαλεί βέβαια ο αντιπρόεδρος του δευτεραθλητή, είναι τέτοιος για να σε εξωθήσει στα άκρα. Όμως επειδή έμπειροι είμαστε πλέον, το μόνο που βλέπω είναι έναν ανταγωνισμό μεταξύ αυτού και του κυρ Σάββα. Και αυτό οφείλω να καταγράψω.

Προτιμώ κυρ Σάββα γιατί έτσι όπως τα λέει, μου θυμίζει έναν γνωστό μου που έπινε LSD στα πάρτι και είχε ακριβώς την ίδια συλλογιστική. Δεν βγάζαμε κανένα νόημα δηλαδή. Στο τέλος μας είπε πως είναι ο Χριστός, κάτι που περιμένω να μας το πει σε ανύποπτη φάση και ο κυρ Σάββας. Από Κωστάκη δεν περιμένω κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια.

Οφείλω να καταγράψω, πως αύριο στην έδρα του Τίτορμου, του αρχαίου αυτού σφίχτη που πετούσε βόδια – καλή ώρα – στις Ολυμπιάδες, αν δεν τους πάει λίγο το παιχνιδάκι, ο Χάβος θα τους την κάνει τη κηδεία. Όπως πέρυσι με τη Λαμία που δεν έμπαινε μέσα η μπαλίτσα και έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία για τίτλο. Ήδη έχω την εικόνα με τον εκνευρισμό, που θα μαλώνουν μεταξύ τους γιατί η σέντρα δεν βγήκε καλά, που θα μουρμουράνε γιατί τα στόπερ δεν έκλεισαν σωστά και το παστέλωσε ο Μπαϊροβιτς.

Πάντως στον Πειραιά, έχουν έναν μαγικό τρόπο να στήνουν την πραγματικότητα όπως τους βολεύει. Παρέλυσε η πόρτα ρε φίλε και δεν μπορούσε να μπει μέχρι μέσα από ΠΑΟΚ. Προφανώς είχαν παραλύσει καμιά τριανταριά ακόμη και είχαν μείνει δύο εβδομάδες μέσα οι κάγκουροι με τις διαπιστεύσεις μην μπορώντας να βγούνε.

Η απόφαση για δύο αγωνιστικές είναι σκάνδαλο βέβαια, γιατί ο δικαστής έδωσε τη μικρότερη δυνατή ποινή. Θα πάνε και στο δευτεροβάθμιο, θα βρούνε κανέναν γνωστό, θα πέσει στο μηδέν. Τόσες δίκες, όλο και κάποιου θα τους έχει … παίξει. Να ξέρετε, στα δικαστήρια δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί, όχι αστεία.

Κλείνοντας, επειδή έχω καταγράψει αρκετή άρνηση για τη νυν κυβέρνηση, πρέπει να χαιρετήσω την απόφασή της για τον φορολογικό συντελεστή των συμβολαίων. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να πλησιάσουμε προσφορές που κάνουν Λίγκες κοινής δυναμικής, ήταν ο μοναδικός τρόπος για να εξυγιανθούν ή να ισορροπήσουν κάπως προβληματικές ΠΑΕ.

Αν μάλιστα συμβούν κάποια κομβικά θέματα για την ανάδειξη του προϊόντος, όπως πχ ο υποβιβασμός ομάδων που μπλέκονται στα στημένα, τότε έρχονται πολύ μεγάλες στιγμές για τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό.

Η Σουζάνα, ο Τίτορμος και η συλλογιστική του LSD
EVENTS