MENU

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο 15′ με τον Λαζαρίδη να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20′ ο Παναγόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού κάνοντας το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για να φτάσουν οι Πειραιώτες στη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τον Σεφερλή και τον Χρηστίδη.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Σερρών ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 65ο λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πανσερραϊκός: Μητρούσης, Μόμτσιος, Παπαμαρίνου, Καλπακίδης, Μπέλτσης, Κόγιας, Κωνσταντινίδης, Χωλίδης, Κουρτίδης, Βανδήρας, Τσιλιγγίρης.

Ολυμπιακός: Μπράνης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Παπαγεωργίου (55′ Λεοντόπουλος), Παναγόπουλος (75′ Αγγελόπουλος), Δημόπουλος, Λαζαρίδης (75′ Μούχαλης), Σεφερλής (65′ Διαμαντής), Χρηστίδης (65′ Κωστής).

Πρεμιέρα με νίκη για την Κ17 του Ολυμπιακού στις Σέρρες