MENU

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον Αζεντίν Ουναΐ στο ρόστερ του, όμως η υπόθεσή του είναι αρκετά δύσκολη, λόγω των απαιτήσεων της Μαρσέιγ και φυσικά των πολλών ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό χαφ.

Σύμφωνα με το «alwatanews» μάλιστα, η Φενερμπαχτσέ έχει λάβει το «ΟΚ» από τον ποδοσφαιριστή για να μπει σε επίσημες συζητήσεις με την Μαρσέιγ, με το δημοσίευμα να τονίζει πως οι Τούρκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι Μασσαλοί κατέβασαν τις απαιτήσεις τους στα 8 εκατ. ευρώ από τα 11 εκατ. ευρώ.

Βέβαια άλλα δημοσιεύματα έχουν διαψεύσει την συγκεκριμένη στάση της Μαρσέιγ και έτσι η κατάσταση δεν είναι αυτή την στιγμή ξεκάθαρη, με το σίγουρο να είναι πως το «Τριφύλλι» έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στην προσπάθεια που κάνει να αγοράσει τον Ουναΐ.

«Ξεκίνησε συζητήσεις με την Μαρσέιγ για τον Ουναΐ η Φενερμπαχτσέ»