«Λευκός καπνός» είναι έτοιμος να βγει από τα παζάρια Ολυμπιακού – Τίγκρε, για τη μεταγραφή του Λορέντζο Σκιπιόνι στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν…γκάζι κι όλα δείχνουν πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το deal και να πάρουν τον 20χρονο κεντρικό χαφ στον Πειραιά.
Κι επειδή πίσω από κάθε παίκτη, παίζει…μπάλα κι ένα μανατζερικό γραφείο, στην προκειμένη περίπτωση αξίζει να σημειώσουμε το «άρωμα» Ελλάδας που «κρύβουν» οι εκπρόσωποι του νεαρού Αργεντινού παίκτη.
Ο Σκιπιόνι συνεργάζεται με το γραφείο «3T-FUTBOL» του Λουτσιάνο Κρικοριάν κι είναι μανατζερικά…ομόσταβλος με τον Ντιέγκο Μαρτίνεζ (φωτ.).

Ο 46χρονος τεχνικός επί των ημερών του στην Τίγκρε διέκρινε το ταλέντο του Σκιπιόνι κι εισηγήθηκε την προώθησή του στην πρώτη ομάδα του κλαμπ.
Ο Αργεντινός κόουτς (κατέθεσε το προσωπικό του report στο SDNA για το νεαρό χαφ) βρίσκεται στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Σκιπιόνι.
Τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του ο κόουτς Μαρτίνεζ θήτευσε για μια τετραετία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Πιερικό (2007-10), αλλά και Διαγόρα Ρόδου (2010-11) καταγράφοντας συνολικά 85 συμμετοχές και 4 γκολ.
Στο πρόσφατο παρελθόν το όνομά του… έπαιξε για τον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει με το προπονητικό κοστούμι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».