MENU

Ιστορικό χαρακτήρα ετοιμάζεται να αποκτήσει για τον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι.

Έπειτα από μια γεμάτη 20ετία στο τιμόνι της ομάδας του Περιστερίου, ο Γιώργος Σπανός έχει στα σκαριά deal για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ένας εκ των μακροβιότερων παραγόντων στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι έτοιμος να παραδώσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - την σκυτάλη κι αυτομάτως, ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει για το κλαμπ της δυτικής όχθης.

«Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά κάποτε ένας κύκλος κλείνει. Είμαι στον Ατρόμητο από το 2005. Έχει κλείσει ένας κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω.

Είμαι σε επαφή με έναν επιχειρηματία εντός των συνόρων και με έναν εκτός και σύντομα θα πάρω τις αποφάσεις μου» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» στις 11 Μαΐου.

Για την ιστορία της υπόθεσης, να σημειώσουμε πως ο Έλληνας ενδιαφερόμενος με τον οποίο βρέθηκε σε συζητήσεις ήταν ο Δήμος Στασινόπουλος.

Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος επιχειρηματίας το καλοκαίρι του ΄24 κι έπειτα απ΄το ναυάγιο των συζητήσεων του Σπανού με τον Ιρανοκαναδό επιχειρηματία, Άλεξ Χαντιτάγκι, εξέτασε την προοπτική αγοράς του Ατρόμητου (με «συμπαίκτη» τον εφοπλιστή, Γιώργο Σταμούλα) χωρίς ωστόσο να βγει «λευκός καπνός» απ΄τις σχετικές συζητήσεις.

Ένα χρόνο αργότερα μπήκε σε νέο κύκλο επαφών με τον Σπανό, ωστόσο νικητές στην άτυπη κούρσα της διαδοχής βγαίνουν οι ξένοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, με οδηγό και «συνδετικό κρίκο» τον Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Γαλλοαλγερινός παλαίμαχος παίκτης με το πλούσιο ελληνικό ιστορικό κι άλλοτε παίκτης του Ατρόμητου, αποτελεί το πρόσωπο-«κλειδί» που έφερε σε επαφή τον Σπανό με το ξένο fund που διατηρεί την έδρα του στην Αγγλία και το οποίο by the way, διατηρεί (επιχειρηματικούς) φίλους και στη χώρα μας.

Σημειωτέων πως η νέα τάξη πραγμάτων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιστεριώτικης ΠΑΕ, θα φέρει τον Τζεμπούρ σε επιτελική θέση στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Κι όπως μάλιστα ψιθυρίζεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στη εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων, ο Τζεμπούρ έχει ήδη καταλήξει στο πρόσωπο του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στην μετά Πάμπλο Γκαρσία - εποχή και πρόκειται για Γαλλοτυνήσιο προπονητή.

Όλα αυτά θα επισημοποιηθούν αφού προηγουμένως «κλειδώσει» η συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ, οπότε και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων ιδιοκτητών και των προσώπων που θα αναλάβουν να…τρέξουν τον Ατρόμητο.

 

 

 

 

Ατρόμητος: Το deal με fund από την Αγγλία και τα σηκωμένα μανίκια του Ράφικ Τζεμπούρ