MENU

Η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, κατακτώντας τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής, οι τελευταίοι παίκτες στην ουρά - ανάμεσά τους και ο Σον - δεν παρέλαβαν μετάλλιο, καθώς εξαντλήθηκε ο αριθμός των διαθέσιμων.

Ο Νοτιοκορεάτης αρχηγός μάλιστα σήκωσε το τρόπαιο δίχως να φορά το μετάλλιο του θριάμβου στο λαιμό του.

«Με μεγάλη μας λύπη, δεν υπήρχαν αρκετά μετάλλια διαθέσιμα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, λόγω μιας απροσδόκητης απόκλισης στον αριθμό των παικτών», ανέφερε η UEFA την Πέμπτη, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Περισσότερα μέλη της ομάδας - συμπεριλαμβανομένων τραυματιών - συμμετείχαν στην τελετή απ’ ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί».

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διαβεβαίωσε πως τα εναπομείναντα μετάλλια παραδόθηκαν άμεσα στα αποδυτήρια της Τότεναμ, συνοδευόμενα από επίσημη συγγνώμη για την παράβλεψη.

Συγγνώμη της UEFA για την έλλειψη μεταλλίων στον τελικό του Europa League