MENU

Ο Γάλλος στόπερ θα παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια κάτοικος Πειραιά, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν από λίγο και ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, τονίζοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένος για αυτή τη νέα συνεργασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζουλιάν Μπιανκόν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Ήταν ο κύριος στόχο για εμένα προσωπικά να συνεχίσω το ταξίδι μου με τον Ολυμπιακό και είναι παραπάνω από ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Ελπίζω να έρθουν πολλές επιτυχίες μετά από αυτές που είχαμε εφέτος.

Σημαίνει πολλά για μένα ο Ολυμπιακός. Το βλέπετε κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο για την ομάδα και όλοι οι φίλαθλοι και όλοι όσοι στηρίζουν τον Ολυμπιακό, μου το ανταποδίδουν πάντα. Είναι λοιπόν μια όμορφη συνεργασία και είναι φανταστικό να βρίσκομαι εδώ. Είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας». 

 

Μπιανκόν: «Σημαίνει πολλά για εμένα ο Ολυμπιακός» (vid)