MENU

Αυτός που έκλεψε την παράσταση για ακόμη μια φορά ήταν ο Ροντινέι, που τραγούδησε την «Πανσέληνο», μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του, με τον Βραζιλιάνο να το χαίρεται με την ψυχή του.

Στην συνέχεια, μάλιστα «έπαιξε» ο ύμνος του Ολυμπιακού, με τον Ροντινέι να συμμετέχει και εκεί ενεργά, έχοντας σαν συμπαραστάτη τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, που πήρε με την σειρά του το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Απορώ» του αείμνηστου, Βασίλη Καρρά.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου, μάλιστα έφτασε μέχρι την πίστα, όπου το κράτησαν στα χέρια τους ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ρία Ελληνίδου, μέσα σε αποθέωση από τους παίκτες και τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Δείτε παρακάτω τα video:

Το γλέντι του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με πρωταγωνιστή τον Ροντινέι (vids)