Παράλληλα ο Μελο θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Αργεντινού προπονητή από τον πάγκο της ΑΕΚ, αναφέροντας αρχικά:
«Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν...» (εμείς να θυμίσουμε βέβαια, πως έχει συμβόλαιο σε ισχύ ως το 2028 και δεν μένει ελεύθερος, αν και όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε διαζύγιο εν όψει καλοκαιριού...).
Το δημοσίευμα καταλήγει: «Ο Αργεντινός, ο οποίος κατέκτησε δύο τίτλους στην Ελλάδα, έχει μια προσφορά από έναν σύλλογο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του».
🚨Matías Almeyda no renueva con el AEK y se va del club al finalizar la temporada.
— César Luis Merlo (@CLMerlo) May 11, 2025
*️⃣El argentino, que ganó dos títulos en Grecia, tiene una oferta de un club de Emiratos Árabes, pero aún no decidió su próximo destino. pic.twitter.com/r3aMk4ZDfm