Ο άλλοτε στόπερ του ΠΑΟΚ εκτός από τις ομάδες της Ισπανίας έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από Ιταλία, MLS και τη Σαουδική Αραβία, οπότε ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του προς νέες πολιτείες.
Όσα αναφέρει:
“Ευχαριστώ, Φαμαλικαό.
Σύντομα, θα αποχαιρετήσω επίσημα τη Φαμαλικάο, αλλά ήθελα να αφήσω αυτό το μήνυμα για όλους εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας μου όλα αυτά τα χρόνια.
Προς τον Πρόεδρο – σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξή σας. Προς το τμήμα γραμματείας – σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και την οργάνωσή σας ανά πάσα στιγμή.
Προς τα προπονητικά επιτελεία – Είμαι ευγνώμων για όλη την καθοδήγηση και την ανάπτυξη που μου παρείχατε αυτά τα χρόνια. Προς τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές – σας ευχαριστώ που με φροντίζετε με τέτοιο επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ.
Για τους συμπαίκτες μου – ήταν χαρά να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί σας. Θα έχω πάντα μαζί μου μεγάλες στιγμές δουλειάς και φιλίας. Σε όλους όσους εργάζονται στα παρασκήνια, όπως οι διατροφολόγοι, οι σεφ και οι υπεύθυνοι εξοπλισμού, η προσπάθειά σας κάνει τη διαφορά και εκτιμάται πραγματικά.
Και στους οπαδούς – σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί, τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Νιώθω ότι είναι καιρός να αναζητήσω μια νέα εμπειρία, να προκαλέσω ξανά τον εαυτό μου και να συνεχίσω να αναπτύσσομαι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους σε αυτή τη χώρακαι θα έχω πάντα αυτές τις αναμνήσεις μαζί μου.
Με ευγνωμοσύνη,
Ενέα Μιχάι“.