MENU

Οι Κρητικοί είχαν αιτηθεί να διαθέσουν πρώτοι τα εισιτήριά τους -πριν από τον Ολυμπιακό- και το αίτημα έγινε αποδεκτό. Έτσι, τα «μαγικά χαρτάκια» για τον μεγάλο αγώνα τίθενται από σήμερα στη διάθεση του κόσμου της ομάδας.

Τις δύο πρώτες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη), δικαίωμα αγοράς έχουν αποκλειστικά όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας έστω και μία φορά την τελευταία τετραετία.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αποκτήσει έως και πέντε εισιτήρια (ένα για τον ίδιο και έως τέσσερα επιπλέον).

Σε δεύτερη φάση, εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν και όσοι έχουν αγοράσει απλό εισιτήριο για οποιονδήποτε αγώνα του ΟΦΗ την τελευταία διετία, εξαιρουμένων των αγώνων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Και σε αυτή την περίπτωση, το όριο είναι πέντε εισιτήρια ανά άτομο.

Προσοχή: Τα εισιτήρια θα πληρώνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας TicketMaster, καθώς τα έσοδα αποδίδονται στην ΕΠΟ και τα γραφεία του ΟΦΗ δεν έχουν δικαίωμα πώλησης.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία διάθεσης θα ανακοινωθούν επίσημα την Τρίτη.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2810 254674, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

ΟΦΗ: Σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου