H σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Καλησπέρα σας. Επειδή έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού και από που θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν οι φίλαθλοι μας, να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Όταν μας ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουμε, οι φίλαθλοι είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, θα μπορούν να τα αγοράσουν με τον γνωστό τρόπο από την ιστοσελίδα μας, στην ενότητα “ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ”, μέσω του συστήματος της Ticketmaster.
Από τη Λέσχη μας παίρνουν όσοι θέλουν να αγοράσουν το ακτοπλοϊκό πακέτο, στο οποίο περιλαμβάνεται και το εισιτήριο αγώνα.
Άρα αν οποιοσδήποτε έχει ήδη κανονίσει τη μεμονωμένη μετάβασή του στην Αθήνα, θα μπορεί να πάρει το εισιτήριο του από το oficretefc.com όταν μας τα διαθέσει η ΕΠΟ».