Οι Βόσνιοι ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα, με τον Ντεμίροβιτς να σκοράρει μέσα από την περιοχή στο 22′. Η Κύπρος είχε την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με όμορφο σουτ του Πίττα.
Στις αρχές του δεύτερου μισού, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Χαϊραντίνοβιτς να κάνει το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Άνετο βράδυ για την Ρουμανία
Εύκολο ήταν το βράδυ για τους Ρουμάνους. Μόλις στο 6′ πήραν προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Σεβόλι, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου έκαναν το 2-0 με τον Ποπέσκου από κοντά. Στο 55′, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-0 με τον Μάριν από την άσπρη βούλα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη τους τελική να μειώσουν σε 3-1 με τον Ζανόνι να εκτελεί σωστά μέσα από την περιοχή στο 67′. Στο 75′ ο Χάτζι με εύστοχη εκτέλεση από τα 11 μέτρα διαμόρφωσε το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 πέτυχε ο Αλίμπεκ στο 95′ από πλεονεκτική θέση.