MENU

Ένας αναπληρωματικός παίκτης στο ΟΦΑΜ-Νέοι Ηροδότου, για την Β1 ΕΠΣ Ηρακλείου,  ανέλαβε… ρόλο διαιτητικού συμβούλου μέσω τηλεφώνου!

Ήταν το 20ό λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από στατική φάση, η οποία όμως –σύμφωνα με τους γηπεδούχους– δεν ήταν και τόσο στατική, καθώς η μπάλα κινούνταν λόγω του αέρα. Οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΟΦΑΜ οδήγησαν σε στιγμές έντασης στον αγωνιστικό χώρο.

Τότε, ο Γιάννης Λαδουκάκης, δηλωμένος στον πάγκο, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Άρπαξε το κινητό του, και όπως ισχυρίστηκε, κάλεσε τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Γιώργο Ιωαννίδη, και προσπάθησε να δώσει το τηλέφωνο στον διαιτητή Ροδίντση και τον βοηθό Βασάκη για να υπάρξει διαιτητική… επιβεβαίωση από τα κεντρικά!

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, και συνεχίστηκε αφού ο Λαδουκάκης επέστρεψε στον πάγκο.

Πηγή: grandsport.gr
 

Παίκτης από τον πάγκο διέκοψε το παιχνίδι και έδωσε τη βοήθεια του… τηλεφώνου στον διαιτητή! (vid)