MENU

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας τόνισε πως ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ ακολουθεί όλες τις συμβουλές των γιατρών, πηγαίνοντας βήμα-βήμα για την ώρα.

Θυμίζουμε πως από τον περασμένο μήνα η ΑΕΚ έχει γνωστοποιήσει πως εξαιτίας μιας αλλαγής στην καρδιακή λειτουργία ο Κάλενς δεν μπορεί να είναι διαθέσιμος και πως θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση για τους επόμενους τρεις μήνες.

«Για το θέμα του Αλεξάντερ, το συζήτησα μαζί του. Ακολουθεί όλες τις ιατρικές συστάσεις. Ο Αλεξάντερ έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, κυρίως από την οικογένειά του και πρέπει να πάει βήμα-βήμα. Ξέρει ότι έχει τις πόρτες της Εθνικής ανοικτές και όταν το θελήσει μπορεί να έρθει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχουμε», ήταν τα λόγια του Ιμπάνιες.

Να θυμίσουμε πως επί του θέματος είχε τοποθετηθεί και ο πρώην γιατρός της εθνικής ομάδας του Περού, Χορχέ Άλβα που είχε υποστηρίξει πως το πρόβλημα του στόπερ της ΑΕΚ είναι προσωρινό και πως θα συνεχίσει κανονικά την καριέρα του.

Προπονητής Εθνικής Περού: «Ακολουθεί όλες τις ιατρικές συστάσεις ο Κάλενς»