Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες πριν την τελική ευθεία της σεζόν και τα απαιτητικά παιχνίδια στα πλέι οφ θα έχουν άπαντες στην ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε χθες τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να αποφορτιστούν σωματικά και πνευματικά, ενόψει της συνέχειας.
Το κενό των 20 ημερών που προέκυψε ανάμεσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας και των πλέι οφ αποτελεί μια ευκαιρία για τους παίκτες της Ένωσης να ανασυνταχθούν και να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Έως την Τρίτη, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ οι διεθνείς θα επιστρέψουν μετά τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Από την Τρίτη, ο Ματίας Αλμέιδα θα αρχίσει να δουλεύει για τα πλέι οφ, ελπίζοντας οι τραυματίες να τεθούν στη διάθεσή του και να έχει περισσότερες επιλογές.