Τεράστιας σημασίας για κάθε πεδίο της βαθμολογίας ήταν το ματς της Γιούβε με την Ίντερ και το πήρε η ομάδα του Τιάγκο Μότα με 1-0 χάρη σε γκολ του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο. Οι Bianconeri έπιασαν έτσι την Λάτσιο την 4η θέση της Serie A και άφησαν εκείνη του Σιμόνε Ιντζάγκι κάτω από την Νάπολι, η οποία αν και δεν πέρασε από την έδρα των Laziali, αύξησε τη διαφορά κατά έναν πόντο. Στο -3 από την Ίντερ και η Αταλάντα.
Η Ίντερ έχασε αδιανόητη διπλή ευκαιρία στο 18’ με το ψαλίδι του Ταρεμί έπειτα από προσπάθεια του Μπαρέλα και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Ντούμφρις ψηλά ενώ ήταν φάτσα με το γκολ έπειτα από σέντρα του Λαουτάρο. Στο 22’ απάντησαν οι Τορινέζοι όταν ο Ζόμερ απέκρουσε τα σουτ των Γκονσάλες και Κονσεϊσάο. Στη συνέχεια ο Μπαστόνι δεν μπόρεσε να δώσει πάρε-βάλε μετά την ωραία ντρίμπλα του και το σουτ του Ντι Μάρκο μετά το λάθος του Γουεά, μπλοκαρίστηκε. Στο 35’ ο Λαουτάρο έχασε μια πραγματικά απίστευτη ευκαιρία μόνος από τα δύο μέτρα έπειτα από σερβίρισμα του Ντούμφρις, ενώ ο Ολλανδός μπακ-χαφ είχε δοκάρι στο 43’ με σουτ από πλάγια. Ανάμεσα από τις δύο φάσεις, το βολέ του Κόλο-Μουανί πέρασε πάνω από τα δοκάρια και το ημίχρονο έφυγε με 0-0.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, είχαν δύο στιγμές με ΜακΚένι και Κονσεϊσάο και στη συνέχεια, ο Ντούμφρις στάθηκε άτυχος και στο 69′, όταν ο Ντι Γκρεγκόριο βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι σε φάση που σταμάτησε τελικά για φάουλ του Τουράμ. Οι φάσεις δεν ήταν όσες στο πρώτο 45λεπτο, ο Ιντζάγκι απέσυρε Μπαστόνι και Ντιμάρκο και στο 74’ η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κονσεϊσάο μετά από εκπληκτική ντρίμπλα του Κόλο Μουανί με ρουλέτα. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος αφού στο 76’ ο Ντούμφρις έκοψε πάνω στη γραμμή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο J-Stadium.