Μεταγραφική κίνηση έως την Παρασκευή αναμένεται να έχει κλείσει ο Ολυμπιακός από την Πορτογαλία. Οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν από το Πόρτο, όπου αγωνίζονται την Πέμπτη με την ομώνυμη ομάδα, μαζί με έναν ή δύο παίκτες.
Ο ένας είναι ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι, για τον οποίο οι επαφές είναι προχωρημένες με την Μποαβίστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo», ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο αριστερό μπακ και περιμένει την απάντηση της ομάδας του, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Ο δεύτερος παίκτης που θέλουν να αποκτήσουν οι Πειραιώτες είναι ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος πιέζει την Μπράγκα να προχωρήσει το ντιλ της μεταγραφής του.
Το αν ένας από τους δύο ή και οι δύο παίκτες θα μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής του Ολυμπιακού από το Πόρτο θα φανεί το επόμενο διήμερο, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.