Αυτή την στιγμή η Μπαρτσελόνα δεν παίζεται. Το κουμπί έχει γυρίσει και η ομάδα του Χάνζι Φλικ δεν βλέπει κανέναν στο γήπεδο. Μετά την πεντάρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε μία ακόμα πεντάρα επί μιας άλλης Ρεάλ (Μπέτις) που έφαγε επτά, μέτρησαν τα πέντε και είπε και… ευχαριστώ.
Οι μπλαουγκράνα είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ, διέλυσαν τους Ανδαλουσιανούς και δείχνουν ότι έχουν μπει αγριεμένοι στο 2025.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γκάβι άνοιξε το σκορ, ενώ ο πολύ ανεβασμένος Κουντέ διπλασίασε τα τέρματα των Καταλανών στα μέσα του ημιχρόνου (27’).
Οι Καταλανοί είχαν ακόμα δύο ακυρωθέντα τέρματα των Κουντέ (45’), Γιαμάλ (55’) και στο τέλος ξέσπασε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε παραδωθεί.
Τρία ακόμα γκολ από Ραφίνια (58’), Φεράν Τόρες (67’), Γιαμάλ (75’) έφεραν το εμφατικό 5-1 για την Μπαρτσελόμα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με πέναλτι του Βίτορ Ρόκε (84’).