MENU

Για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαιτησίας είναι παρών στο σεμινάριο των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Ιταλός Ρομπέρτο Ροσέτι είναι ο υψηλός προσκεκλημένος της ΚΕΔ, ενώ ως εκπρόσωπος της UEFA ήρθε ο Μάριος Γεωργίου από τη διεύθυνση εθνικών ομοσπονδιών.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά επιδίωξε και πέτυχε την παρουσία στο σεμινάριο του Ροσέτι, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, τον συμπατριώτη Πάολο Βαλέρι.

Η παρουσία του Ροσέτι επιβεβαιώνει ότι η ελληνική διαιτησία απασχολεί σοβαρά την UEFA και οι Ελληνες διεθνείς ρέφερι μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Ο κ. Ροσέτι αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκληση της ΕΠΟ, κάτι που τόνισε άλλωστε άμα τη αφίξει του στον χώρο όπου διεξάγεται το σεμινάριο των αξιωματούχων διαιτησίας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και σας ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Μην ξεχνάμε πως είμαστε τυχεροί, γιατί κι εμείς οι διαιτητές κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Θέλω να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την υποστήριξη που παρέχει η Ομοσπονδία στη διαιτησία, διότι πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια».

Σημαντική παρουσία: Ο αρχιδιαιτητής της UEFA Ροσέτι στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League