Υπήρξε μεταγραφή του Παναθηναϊκού επί Νίκου Νταμπίζα, παρουσιάστηκε μαζί με Πράνιτς, Ατζαγκούν και Βίκτωρα Κλωναρίδη το καλοκαίρι του 2013. Ο Ουρουγουανός επιθετικός Αντριάν Μπαλμπόα ήρθε ως μεγάλο ταλέντο, όμως αγωνίστηκε μόλις μία φορά με το τριφύλλι στο στήθος, επιστρέφοντας στην Λατινική Αμερική.
Μετά από μία αξιοπρεπή καριέρα σε πολλές ομάδες της χώρας του, αλλά και στην Αργεντινή ήρθε η μεγάλη μεταγραφή για τον 30χρονο επιθετικό.
Η νυν κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ράσινγκ Κλουμπ έδωσε ένα εκατομμύρια δολάρια στην Ουνιόν Σάντα Φε και έκανε δικό της τον Ουρουγουανό φορ, που θα έχει την ευκαιρία της ζωής του στην «ακαδημία» που έχει πλέον ως τεχνικό διευθυντή τον παλιό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα.
🚨Adrián Balboa está a detalles de ser nuevo jugador de #Racing.
— Uriel Iugt (@urieliugt) January 13, 2025
↪️ Ultimas detalles de la compra definitiva del pase. #Unión lo vendería por una cifra cercana a US$1M.
✍️ En caso de que se concrete, firmaría contrato hasta fines de 2027. pic.twitter.com/Lp33UZQMWk