MENU

Η ίωση που ταλαιπωρεί αρκετές ομάδες «χτύπησε» και τον ΠΑΟΚ Β, με τους Ουρτάδο, Κανίς, Ρουμιάντσεβ και Αδάμ να μένουν εκτός, ενώ ενοχλήσεις έχει ο Πολυκράτης. «Γρίφος» παραμένει το ποιος θα αγωνιστεί στην θέση του φορ, με τον Γκιτέρσο να επιστρέφει στην αποστολή, ενώ ντεμπούτο σε 20αδα κάνει και ο Χατσίδης που πρωταγωνιστεί με την Κ19.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Με νέο προπονητή, τον Νίκο Καραγεωργίου και ουσιαστικά δίχως περιθώρια νέων απωλειών, καθώς έχει «κολλήσει» στην 7η θέση με 14 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, ο Δικέφαλος αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για τα Ιωάννινα.

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής δίχως τους Ουρτάδο, Κανίς, Ρουμιάντσεβ και Αδάμ, που ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός αποστολής μένει και ο Πολυκράτης που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, αλλά και ο Μύθου που αγωνίστηκε χθες με την Κ19. Να σημειωθεί δε, ότι συμπεριλαμβάνεται πρώτη φορά στην αποστολή ο Δημήτρης Χατσίδης.

Επομένως οι 21 για το αυριανό παιχνίδι είναι: Μπαλωμένος , Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Σινανάι, Πασαχίδης, Κωττάς, Μπαταούλας, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Σνάουτσνερ, Καλόγηρος, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Σμυρλής, Γκιτέρσος, Χατσίδης.»

«Μπουρ@@λα, υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα από το ποια γ@@@ω»: Η χυδαία επίθεση του Ταχτσίδη και η πληρωμένη απάντηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου «Μπουρ@@λα, υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα από το ποια γ@@@ω»: Η χυδαία επίθεση του Ταχτσίδη και η πληρωμένη απάντηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

dailymedia.gr
ΠΑΟΚ Β: Με πολλές απουσίες στα Γιάννενα