Όποιος παρακολουθεί τη δραστηριότητα του DPG στο Instagram θα έχει παρατηρήσει πως ο γιος του, Παύλος, λατρεύει το ποδόσφαιρο και είναι μεγάλος fan του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φώτη Ιωαννίδη.
Πατέρας και γιος έχουν τις... κόντρες και τα πειράγματά τους, κάνουν αμέτρητα «ποδαράκια» και ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ θέλει να μάθει στον Γιαννακόπουλο Jr για τον δικό του αγαπημένο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Συνολικά, ο αθλητισμός κυλάει στο αίμα της οικογένειας.
Μάλιστα, ο Παύλος έχει γιορτάσει δύο φορές τα γενέθλια του στο... χορτάρι, καθώς είχε παίξει με τους φίλους του τόσο στην «Λ. Αλεξάνδρας», όσο και στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ευχαριστεί δημόσια τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.
Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει ενταχθεί στην Κ15 του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως ενεργό μέλος της ομάδας.