MENU

ΚΟΤΑΡΣΚΙ 8: Στο πρώτο γκολ του Νανάσι δεν φέρει ευθύνη αφού εκεί που έφτασε η μπάλα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Στο δεύτερο φέρει σαφώς ευθύνη σε μία άτυχη για τον ίδιο στιγμή με την μπάλα να τον προδίδει αφού μετά την απόκρουσή του βρήκε στο άλλο του χέρι. Στα συν του η εξαιρετική αντίδρασή του στο σουτ του Λάρσεν στο 68ο λεπτό απο το ύψος του πέναλτι, αλλά και γενικώς η ηρεμία του στο τελευταίο διάστημα του αγώνα εκεί που πίεσε η Μάλμε για την ισοφάριση. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ναι μεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση, όμως και πάλι είχε διπλή επέμβαση πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του με τον τρόπο αυτό. Στην παράταση ο Κροάτης έκανε τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

ΣΑΣΤΡΕ 5: Είχε πολλή δουλειά έχοντας να αντιμετωπίσει από την πλευρά του τον εκπληκτικό Νανάσι. Είχε αργές αμυντικά αντιδράσεις, κάτι που φάνηκε και στα πρώτα δύο γκολ. Επιθετικά προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες να βγάλει συνεργασίες με τον Ζίβκοβιτς, δίνοντας πράγματα από την πλευρά του. 

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ 9: Ένα ακόμα ασσύληπτο παιχνίδι από τον Κρητικό στόπερ που ήταν αλάθητος για σχεδόν 95΄παιχνιδιού. Αμυντικά εξαφάνισε και τον Μπουντχάιμ και τον Τελίν. Το γκολ που πέτυχε για το 2-1 θα το μνημονεύει για όλη του την καριέρα αφού ήταν ποίημα. Δεν περιορίστηκε εκεί, αφού είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και γενικώς ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ.

ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ 7: Σταθερός, χωρίς λάθη σε ένα ακόμα καλό παιχνίδι έχοντας δίπλα του τον Κουλιεράκη. Έδωσε και κέρδισε τις περισσότερες μάχες κόντρα σε δύο καλούς παίκτες που είχε η Μάλμε στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά μέχρι και το τελευταίό λεπτό της κανονικής διάρκειας, αφού στη συνέχεια κουράστηκε αρκετά όπως και γενικώς όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου.  

ΜΠΑΜΠΑ 6: Περιορίστηκε περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά. Η κάρτα που πήρε στο 65ο λεπτό ήταν μάλλον υπερβολική και είχε ως αποτέλεσμα να τον κάνει αρκετά πιο προσεκτικό και ευάλωτο κάτι που θέλησε να εκμεταλλευτεί η Μάλμε από την πλευρά του. Σωτήρια η παρέμβασή του στο 92ο λεπτό που διόθρωσε το... παραλίγο λάθος του Κουλιεράκη. Στην παράταση ήταν συγκινητικός και έκανε ότι μπορούσε...

ΟΖΝΤΟΕΦ 6: Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, όμως λεπτό με το λεπτό ανέβασε την απόδοσή του. Κέρδισε μονομαχίες και αρκετά φάουλ, στο πρώτο του παιχνίδι με παρτενέρ τον Καμαρά. Δημιουργικά δεν φάνηκε τόσο, παίζοντας περισσότερα στα σίγουρα. 

ΚΑΜΑΡΑ 7: Πρώτο του παιχνίδι ως βασικός. Όταν βρήκε τα πατήματά του, ήταν πληθωρικός στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Με πολλή δουλειά και πολλά τρεξίματα, πήγε πρώτος σε όλες τις μονομαχίες, κατάφερε να επανακτίσει αρκετές δεύτερες μπάλες, ενώ συμμετείχε αρκετά και στην  ανάπτυξη του παιχνίδιού του ΠΑΟΚ. Η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην τελευταία φάση του αγώνα όταν από διώξιμο της μπάλας, είδε αυτήν να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του από την κόντρα στον ποδοσφαιριστή της Μάλμε. Στην παράταση δεν είχε δυνάμεις κάτι που φαινόταν σχεδόν σε όλες του τις κινήσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ 5: Και πάλι δεν ήταν σε τόσο καλή ημέρα. Τον έπαιξαν και δυνατά οι Σουηδοί, περιορίζοντας κατά πολύ τους χώρους δράσης του. Στα χάιλαιτς του η εκπληκτική κάθετη μπαλιά που πέρασε στον Μουργκ στη χαμένη ευκαιρία του Αυστριακού να «κλειδώσει» σε εκείνο το σημείο την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 7: Κατέθεσε την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 3-2, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό  Πρέπει να πάτησε σε όλα τα μήκη και πλάτυ του γηπέδου, δίνοντας βοήθειες τόσο σε Σάστρε, όσο και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Επίσης, έκανε αρκετή δουλειά από τα δεξιά με τις πολλές πρωτοβουλίες που πήρε βάζοντας δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς. Αντικαταστάθηκε στο 72' λόγω κόπωσης. 

ΤΑΪΣΟΝ 7: Επί της ουσίας έπαιξε για ένα ημίχρονο. Ήταν αυτός που μετά το 0-1 έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης. Βρήκε και πάλι γκολ με μία εκπληκτική και συνάμα πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ. Πήρε πρωτοβουλίες, κουβάλησε και ζήτησε μπάλα και ήταν εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου στα πρώτα 45 λεπτά. 

ΜΠΡΑΝΤΟΝ 5: Με αρκετή θέληση όπως σχεδόν πάντα, χωρίς όμως να απειλήσει με εξαίρεση μία φάση που τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Μουργκ ήταν η πρώτη κίνηση από τον πάγκο. Ο Αυστριακός έχασε το... άχαστο σε ένα ουσιαστικά τετ α τετ μετά την ασίστ του Κωνσταντέλια. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και έγινε αλλαγή στην αλλαγή στην παράταση σε μία προσπάθεια από τον Λουτσέσκου να τα παίξει όλα για όλα (τη θέση του πήρε ο Τισουντάλι). Στο 70ο λεπτό πέρασαν στο γήπεδο οι Σβαμπ, Ντεσπόντοφ και ο Τσάλοβ στο ντεμπούτο του με τα Ασπρόμαυρα. Tελευταία αλλαγή ήταν ο Βιεϊρίνια που έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ. Σε ό,τι αφορά την απόδοσή τους ο Αυστριακός έδωσε και τρεξίματα και ενέργεια στο διάστημα που έπαιξε, κάνοντας όμως και αρκετά λάθη, με τον Βούλγαρο εξτρέμ να μην μπαίνει στην εξίσωση του αγώνα (ενώ ήταν αυτός που έκανε και το φάουλ από το οποίο προήλθε το 3-3) και τον Ρώσο φορ να μην τροφοδοτείται αρκετά, είχε όμως διάθεση να κυνηγήσει φάσεις και μπάλες μακριά από την περιοχή των Σουηδών. 

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Μια υπερπροσπάθεια που χάθηκε για... δευτερόλεπτα