Κοτάρσκι: Θεατής στα περισσότερα λεπτά του αγώνα, καθώς δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Ότο: Αποτέλεσε την μοναδική αλλαγή στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι. Δεν εκτέθηκε αμυντικά μεν, δεν... εντυπωσίασε με την επιθετική του συνεισφορά δε.
Εκόνγκ: «Καθάρισε» όσες προσπάθειες αποτέλεσαν απειλή για τα καρέ του Κοτάρσκι, παρουσιάζοντας σταθερότητα τόσο στα ψηλά όσο και χαμηλά μαρκαρίσματα.
Κουλιεράκης: Όπως και ο παρτενέρ του, έδειξε συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ για άλλο ένα παιχνίδι, αποτέλεσε κίνδυνο-θάνατο στις στημένες φάσεις για την αντίπαλη άμυνα.
Μπάμπα: Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, στη πορεία ανέβασε την απόδοση του και αποτέλεσε μαζί με τον Τάισον, την κυριότερη απειλή για τον ΠΑΟΚ από τα άκρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειρίστηκε τις αντοχές του και προτίμησε να περιορίσει τα ανεβάσματα του.
Οζντόεφ: Από τις πιο πλήρεις εμφανίσεις του με τα «ασπρόμαυρα». Συχνός πονοκέφαλος για την μεσοαμυντική γραμμή της Μπάνια Λούκα, χάρη στα συνεχή ανεβάσματα του και τις επαφές του με την μπάλα μέσα στην περιοχή, οι οποίες «ξεκλείδωσαν» σε αρκετές φορές την επίθεση του ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα την ασίστ του στον Μουργκ για το 0-1.
Σβαμπ: Αγωνίστηκε σε χαμηλότερα μέτρα συγκριτικά με τον Οζντόεφ, εστιάζοντας κυρίως στην ανακοπή των αντεπιθέσεων. Χρησιμοποιώντας και την εμπειρία του, κατάφερε να είναι ανταποκριθεί δίχως προβλήματα στον παραπάνω ρόλο.
Μουργκ: Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε να μπαίνει με... άλλον αέρα. Ζητούσε συνεχώς την μπάλα και αποκτούσε περισσότερη αυτοπεποίθηση λεπτό με το λεπτό. Το γκολ του επιβραβεύει την εν γένει εξαιρετική του παρουσία, βοηθώντας παράλληλα σημαντικά και στις αμυντικές επιστροφές.
Ντεσπόντοφ: Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με μοναδική εξαίρεση ορισμένα στημένα χτυπήματα.
Τάισον: Μαζί με τον Μπάμπα, επιχείρησαν το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων του ΠΑΟΚ κατά μήκος της αριστερής πλευράς. Χάρη στην ταχύτητα του -σε σκέψη και εκτέλεση- μοίρασε όμορφα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την απόδοση του να μην είναι ανάλογη και στο δεύτερο μέρος.
Μπράντον Τόμας: Για άλλο ένα παιχνίδι έτρεξε χιλιόμετρα, πιέζοντας ανελλιπώς την πρώτη πάσα της αντιπάλου. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τροφοδοτηθεί σωστά για να μπορέσει να φτάσει σε τελικές προσπάθειες.
Οι αλλαγές
Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς αποτέλεσαν τις πρώτες παρεμβάσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς όμως να καταφέρουν να έχουν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Δεν βοήθησε και ο αισθητά μειωμένος ρυθμός που επικράτησε στην επανάληψη...
Σαμάτα και Καμαρά πήραν και αυτοί λεπτά συμμετοχής, με τον τελευταίο να αγωνίζεται για λίγα λεπτά ελαφρώς πιο μπροστά από τους Οζντόεφ-Σβαμπ, σε έναν ρόλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στον Ολυμπιακό. Αμφότεροι έδωσαν τις μάχες τους, όμως και αυτοί δεν κατάφεραν να διακριθούν στο... νεκρό -από άποψη θεάματος- δεύτερο ημίχρονο.
Τέλος, στην τελική ευθεία του παιχνιδιού πέρασε και ο Βιεϊρίνια, με την ολιγόλεπτη συμμετοχή του να μην μπορεί να κριθεί.