Στο παιχνίδι της Κυριακής (21/4/24) απέναντι στην ΑΕΚ, τρεις ήταν οι παίκτες που δεν έχασαν κανένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν για τον Άρη.
Ο λόγος για τους Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζο και Γιακούμπ Μπράμπετς, οι οποίοι μέχρι και το ματς με τον Παναθηναϊκό, είχαν συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.
Αυτό όμως άλλαξε, αφού οι δύο πρώτοι δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, γιατί ο Ισπανός τερματοφύλακας, έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, αφού ταλαιπωρούταν από μια ίωση, ενώ ο Άγγλος δεξιός μπακ, προτιμήθηκε να πάρει κάποιες ανάσες από τον Άκη Μάντζιο.
Αυτό σημάνει πως ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν, έχοντας έξι 90λεπτα στα πλέι οφ, 2640 λεπτά συμμετοχής στην κανονική διάρκεια και 28 συνολικά παρουσίες στο πρωτάθλημα της Super League.