Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, η UEFA άνοιξε φάκελο για τις αποφάσεις του Άγγλου κατά τη διάρκεια του τελικού.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «η UEFA ξεκίνησε τη συγκεκριμένη έρευνα, ορμώμενη από το γεγονός πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι, ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του Τέιλορ.
Αν η έρευνα δώσει πράγματι στη UEFA την εικόνα πως η διαιτησία του Άγγλου ήταν κατώτερη των περιστάσεων, ο ίδιος θα μπορούσε να αποκλειστεί από τέτοιου μεγέθους αγώνες στο μέλλον.
UEFA are reportedly reviewing the decisions made by referee Anthony Taylor in the Europa League final.
— Football Talk (@FootballTalkHQ) June 4, 2023
The English official is now at serious risk of missing similar big games on the European stage. pic.twitter.com/iMt71rrf5s