Ένα ευχάριστο διάλειμμα, από τις υποχρεώσεις του στο Ρολάντ Γκαρός, έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Σέρβος τενίστας, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Παρίσι καθώς λαμβάνει μέρος στο Ρολάντ Γκαρός, έχοντας ως στόχο να προσθέσει ακόμη ένα γκραντ σλαμ στην τεράστια καριέρα του.
Έτσι, αφού βρίσκεται στην πόλη του φωτός, δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί και στο Παρκ Ντε Πρενς και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλερμόν, για την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1.
Ο Τζόκοβιτς παρευρέθηκε στο γήπεδο με την οικογένειά του και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και το τελευταίο παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί, μιας και ο Αργεντίνος θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από δύο χρόνια, χωρίς ακόμα να γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Novak Djokovic est présent au Parc des Princes ! 🇷🇸🔴🔵
— Instant Foot ⚽️ (@lnstantFoot) June 3, 2023
Le tennisman serbe est présent à Paris à l’occasion du tournoi de Roland-Garros qui se tient actuellement à quelques dizaines de mètres du stade du PSG. 🎾
(@CanalplusFoot) pic.twitter.com/50gEph5mEv