MENU

Ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε με σκληρό τόνο στον πρόεδρο του Φείδωνα Άργους, με αφορμή δηλώσεις του μετά τον αγώνα μπαράζ ανόδου στις γυναίκες. Οι Αρκάδες απαντούν με επιχειρήματα σε όλους τους ισχυρισμούς του Γιάννη Αποστολόπουλου και του επιστρέφουν τους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η δήλωση του προέδρου του Φείδωνα Άργους, Γιάννη Αποστολόπουλου, μετά την άνοδο των κοριτσιών του Αστέρα Τρίπολης στην Α' Εθνική:

«Το περασμένο Σάββατο, 27-5-2023, στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» διεξήχθη μεταξύ ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους αγώνας μπαράζ για το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών, στο οποίο οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την άνοδό τους στην Α’ Εθνική.

Το «ΑΛΗΤΑΡΙΟ» που εμφανίστηκε και έκανε έντονη την παρουσία του στον αγώνα αυτό όχι μόνο δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό, αλλά αμαυρώνει τη θαυμάσια εικόνα που έχουν δημιουργήσει οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτριες του ποδοσφαίρου Γυναικών σε όλη την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά στα εξήντα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο, εκ των οποίων έντεκα με το ποδόσφαιρο Γυναικών, αισθάνθηκα αηδιασμένος και απογοητευμένος με όσα άκουγα και έβλεπα.
Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τον προπονητή Δημήτρη Τότσικα και τους συνεργάτες του, τους φίλους του συλλόγου που δεν μπόρεσα να προλάβω και να εμποδίσω αυτό το «ΑΛΗΤΑΡΙΟ».

Κυρίως όμως ζητώ συγγνώμη από τις καταπληκτικές και ιδιαίτερα νεαρές αθλήτριές μας, αρκετές από τις οποίες πλαισιώνουν τις εθνικές μας ομάδες, που για μια ακόμη φορά έδειξαν με την αγωνιστική και εν γένει συμπεριφορά τους ποιες ηθικές αξίες έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός και γενικά η κοινωνία. Γι’ αυτά τα παιδιά θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι.

Γιάννης Αποστολόπουλος
Πρόεδρος Φείδωνα Άργους»
.

Αναλυτικά η απάντηση του Αστέρα:

Όλες αυτές τις μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις – ανακοινώσεις εκ μέρους του Φείδωνα Άργους σχετικά με τον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τις οποίες στην αρχή αντιμετωπίσαμε χαλαρά πιστεύοντας ότι έγιναν λόγω της πίκρας τους για την ήττα στον μεταξύ μας αγώνα. Όμως και η ανωτερότητα έχει τα όριά της. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα παραθέσουμε πραγματικά γεγονότα και όχι τις δικές μας αυθαίρετες κρίσεις και ερμηνείες.

1. Αναφέρονται στην μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα όταν κανένας μα κανένας δεν το ζήτησε. Γνωρίζουν άραγε οι άνθρωποι του Φείδωνα ότι για να γίνει τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα απαιτείται άδεια από την ΕΠΟ και στη συνέχεια ενδιαφέρον από τηλεοπτικό Σταθμό με σημαντικότατο κόστος; Απλή ερώτηση: Ζήτησε ο Φείδωνας ή κάποιο κανάλι τηλεοπτική κάλυψη και ο ΑΣΤΕΡΑΣ στάθηκε εμπόδιο;

2. Αναφέρονται σε φιλοξενία όταν: Τα αποδυτήρια που τους παραχωρήθηκαν δεν είχαν καμία σχέση με το δωμάτιο που μας παραχώρησαν στο γήπεδό τους.

3. Το γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας ήταν τέλειο σε αντίθεση με το γήπεδό τους που ήταν άκρως επικίνδυνο σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα 16χρονη παίκτριά μας να υποστεί βαρύ τραυματισμό (ρήξη χιαστών), γεγονός που ουδόλως απασχόλησε τους ανθρώπους του Φείδωνα αφού δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν έστω με ένα τηλέφωνο για την υγεία της.

4. Τους ενόχλησε ότι δεν λειτουργούσε το Ρολόι του γηπέδου και εμείς ρωτάμε απλά. Λειτουργούσε ρολόι στο γήπεδό τους στον μεταξύ μας αγώνα και δεν το είδαμε; Απλή ερώτηση: Σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος που έπαιξε ο ΦΕΙΔΩΝΑΣ έπαιξε έστω σε έναν με ρολόι; Γιατί δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε την κατηγορία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χωρίς να υπάρχουν λόγοι τόσης μεγάλης καθυστέρησης.

5. Εμείς ανοίξαμε το γήπεδό μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΟΠΟΙΟΣ ήθελε δωρεάν χωρίς εισιτήριο. Αντίθετα στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Φείδωνα υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, αφού ουδέποτε υπήρξε έγκριση έκδοσης εισιτηρίων από καμία αρχή είτε ποδοσφαιρική είτε εκτελεστική. ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ υποχρέωσαν τους εκατοντάδες φιλάθλους μας να πληρώσουν εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο. Αυτό λοιπόν ήταν φιλοξενία. Αλλά γι' αυτό το θέμα δεν τελειώσαμε, θα έχει και συνέχεια και δυστυχώς πολύ δυσάρεστη συνέχεια για τον ΦΕΙΔΩΝΑ και τον λαλίστατο Πρόεδρό του.

6. Αναφέρονται στο ότι ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα με τον Φείδωνα στην Τρίπολη ήταν από την Αρκαδία, όταν στον αγώνα ΦΕΙΔΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ μία εβδομάδα πριν παρατηρητής Διαιτησίας ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας. Καλό είναι, λοιπόν, πριν καταγγείλουν κάτι να ενημερώνονται.

7. Όσο για την απαράδεκτη λέξη ΑΛΗΤΑΡΙΟ του Προέδρου του ΦΕΙΔΩΝΑ τού την επιστρέφουμε. Είναι το πιο ευγενικό που μπορούμε να κάνουμε.

8. Κλείνοντας να θυμίσουμε στους ανθρώπους του ΦΕΙΔΩΝΑ να είναι προσεκτικοί όταν αναφέρονται στον ΑΣΤΕΡΑ μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Πελοπόννησο τα τελευταία 17 χρόνια στην Super League δίνοντας δείγμα γραφής σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

Αστέρας Τρίπολης: Σκληρή απάντηση στον Φείδωνα Άργους για τον χαρακτηρισμό «αληταριό»