Είναι περίεργες αυτές οι ημέρες για τους Βαυαρούς καθώς ναι μεν ήταν οι νικητές στο... θρίλερ της φετινής Μπουντεσλίγκα και πανηγύρισαν τον τίτλο, ωστόσο αυτός «σημαδεύτηκε» από τις απολύσεις του Όλιβερ Καν και του Χασάν Σαλιχάμιζιτς.
Οι δυο άνδρες αποτελούν παρελθόν κατόπιν απόφασης της διοίκησης και δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσει και ο Τούχελ, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε μόλις πριν από δύο μήνες αντικαθιστώντας τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
Τις σχετικές φήμες... φούντωσε μια δήλωση του Ντίτμαρ Χάμαν, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν είπε: «Όταν φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους, πρέπει να αναρωτηθείς: Θέλεις να δουλεύεις για αυτό το κλαμπ; Δεν νομίζω ότι μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να φύγει σύντομα και ο Τούχελ. Αλλά θα φύγει με δική του πρωτοβουλία».
Και κατόπιν ο σχολιαστής Έρικ Μέγιερ, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα έχει φύγει από τον σύλλογο μέχρι τη Δευτέρα»!