MENU

Η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού στη σύσκεψη, ήταν ο κανόνας τους. Εξαίρεση θα ήταν να καθίσουν να συζητήσουν, επιζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για το ποδόσφαιρο. 

Όταν κάποιος χειρονομεί χυδαία σε έδρες αντιπάλων, βρίζει και συμπεριφέρεται σαν κοινό χουλιγκάνι, τί θα τον κάνει να αλλάξει στάση σε μια τέτοια συνάντηση; 

Ακούσαμε τι είπε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο, πριν τη χυδαία κίνηση με τη φούστα. Πριν υπάρξει το βίντεο, μάλλον θα νόμιζαν κάποιοι πως πρώτα τον ρώτησε αν έχει πρόβλημα να του πετάξει τη φούστα, ενώ τον ενημέρωσε πως είναι πεντακάθαρη και δεν έχει τίποτα να φοβάται. Κάπως έτσι θα μας το παρουσίαζαν τα αμέτρητα Μέσα προπαγάνδας που ελέγχουν. 

Έτσι κάνουν στα αποδυτήρια, στις φυσούνες, σε κοινή θέα. Έτσι χειρονομούν σε γήπεδα και ουσιαστικά δεν τιμωρούνται. Χρόνια και χρόνια τώρα, δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Ακόμη και φέτος, ο Μαρινάκης έλεγε στον Μπαλτάκο πως αν διακόψει τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη που συμμετείχε, θα πάει από κοντά και θα τον… βρει. 

Πριν λίγες μέρες μόλις, ο Καραπαπάς με συνοδεία 4-5 εύσωμων γυμναστηριακών κυρίων, έψαχνε τον Μπένετ και τον Μάνταλο. Όπως φάνηκε και με το τι έκανε στον Μπαλτάκο, μάλλον αναζητούσε εποικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα της διαιτησίας. 

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως την έχει διαμορφώσει σε επίπεδο ηθικής και συμπεριφοράς, η τωρινή της διοικητική κατάσταση, την γνωρίζουμε χρόνια. Από την πρώτη σεζόν κιόλας. Τότε που γίνονταν δηλώσεις για τον Σισέ και τις φούστες. Μετά από αγώνα που δέχτηκε επίθεση, μετά το ματς του Καλόπουλου. 

Η απόλυτη επιβολή των θέλω τους, κρατούσε ήρεμη την κατάσταση γι’ αυτούς. Φαινόταν όμως το πράγμα, ακόμη κι εσωτερικά. Τόσες σημαίες του Ολυμπιακού εκδιώχθηκαν και ουσιαστικά «σβήνονται» απ’ την ιστορία του. Επειδή διαφώνησαν και διαφωνούν, ακριβώς με όσα πρεσβεύει το σήμερα του συλλόγου. 

Το VAR και η ΕΠΟ που δεν τους αρέσει, δεν τους βολεύει και δεν τους κάνει τα χατίρια, αποτέλεσαν αιτία για να εμφανιστούν μαυροντυμένοι σε μια συνάντηση-υποτίθεται-για το καλό του ποδοσφαίρου και να λειτουργήσουν σαν οπαδοί που πάνε σε… πέσιμο. Άλλωστε η συμπεριφορά του Καραπαπά, σε τι διαφέρει αν του βάλεις μια κουκούλα απ’ όσους χαρακτηρίζουμε «γνωστούς αγνώστους»; Ένας κουκουλοφόρος των γραφείων είναι που απλά ξεχωρίζει. 

Καθίστε μετά εσείς να πηγαίνετε στο γήπεδο με το παιδί σας ή χωρίς καμία διάθεση για φασαρίες και να δέχεστε δακρυγόνα και ξύλο απ’ την αστυνομία. Εσείς είστε απειλή για την κοινωνία. Αυτό που παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ο ορισμός της σαπίλας και του κατήφορου της χώρας της ίδιας. 

Και μετά σα να μην… τρέχει και τίποτα, συνεχίστηκαν και οι ειρωνείες για το σχέδιο στη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Κι έπειτα ο Μπαλτάκος έγινε σε επίσημη ανακοίνωση φασίστας που του αρέσουν οι σβάστικες. «Οι δημοσιογράφοι είναι σκατά», ειδικά αυτοί που τους γράφουν καμιά αλήθεια. 

Υπάρχει κόσμος που δηλώνει έκπληκτος. Ναι βέβαια, έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, κανείς δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά του ποδοσφαίρου… 

Ο τραμπουκισμός και η ψευτομαγκιά είναι ο κανόνας τους, όχι η εξαίρεση
EVENTS