MENU

Τα τερτίπια του Ολυμπιακού, οι τραμπουκισμοί και η ρητορική του αναφορικά με τους διαιτητές, προκαλεί απέχθεια των σοβαρών ανθρώπων του χώρου προς τη χώρα μας. Αυτό η ΠΑΕ του λιμανιού θέλει να το «πουλήσει» ως ευθύνη κάποιου άλλου, βάζοντας τον εαυτό της στη θέση του αδικημένου. Ξεχνώντας μέχρι και τι λένε οι ίδιοι καμιά φορά. 

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, με δύο τιμωρίες για τραμπουκισμούς από την αθλητική δικαιοσύνη και σχεδόν αθώωση απ’ την εφέσεων της… κακιάς ΕΠΟ, όταν δεν ψάχνει κορυφαία στελέχη της ΚΕΔ με 5-6 «φουσκωτούς», δίνει συνεντεύξεις. Σε ασφαλές περιβάλλον πάντα, από κάθε άποψη. Κοινώς, βγάζει λόγο, λέγοντας αυτά που έπρεπε να πει. 

Στην τελευταία συνέντευξή του που παρουσιάστηκε ως… καυτές αποκαλύψεις από τον Τύπο της προπαγάνδας, ο Κώστας Καραπαπάς είπε μεταξύ άλλων: 

«Οι τοπ διαιτητές κύριοι δεν ακούνε, δεν μπορεί κανείς να τους κατευθύνει, δεν μπορεί κανείς να τους επηρεάσει για αυτό είναι και ελίτ». 

Καλά τα είπε. Έλα όμως που έπρεπε να το λέει… στον καθρέφτη του. Γιατί μάλλον έχει ξεχάσει ο ίδιος, αλλά και η ΠΑΕ στην οποία βρίσκεται, μια ανακοίνωση που εξέδωσε στις 2 Φεβρουαρίου. Πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μετά τον ορισμό του Σλοβάκου, Κρούζλιακ:

«Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!». 

Αυτά έλεγε τότε ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή του. Λεπτομέρεια; Ο Κρούζλιακ είναι ελίτ διαιτητής. Άρα τοπ. Άρα απ’ αυτούς που «δεν ακούνε, δεν μπορεί κανείς να τους κατευθύνει, δεν μπορεί κανείς να τους επηρεάσει». 

Έλα όμως που η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εκφράσει τόσο έντονα παράπονα μετά τον ορισμό. Προφανώς κι ο Σλοβάκος έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας. Ο Καραπαπάς και κανείς άλλος απ’ την ΠΑΕ του λιμανιού, δεν είχε το σθένος να ζητήσει συγγνώμη απ’ τον συγκεκριμένο ρέφερι. Ο οποίος προφανώς θα ακούει Ελλάδα και θα αηδιάζει πλέον. 

Είχαν και συνέχεια οι… αποκαλύψεις Καραπαπά: 
 
«Ήδη η Super League όπου υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος στο τέλος της ημέρας θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία ό,τι και να λένε, έχει επικοινωνήσει και έχουν δύο ελίτ διαιτητές οι οποίοι έχουν σφυρίξει ημιτελικό και τελικό Champions League. Τι θα πουν; Ότι δεν τους θέλουν;». 

Η ρητορική στο θέμα, δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να… μιλήσει στα στελέχη της ΚΕΔ. Μαζί με την παρέα του. Το ερώτημα είναι το εξής. Γιατί ο Καραπαπάς ενημερώνεται και ξέρει λεπτομερώς τις αναζητήσεις για διαιτητές που ήδη έχουν αρχίσει, αλλά και ποιοι είναι θετικοί και σε ετοιμότητα; Κοινώς, γιατί ξέρει τους ορισμούς αν τελικά προχωρήσει αυτή η περιβόητη συνεργασία στο ποιος διαιτητής θα σφυρίξει που; 

Απάντηση δεν αποτελεί η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί υποτίθεται δουλεύει για το καλό της λίγκας, όχι για να γνωστοποιεί λεπτομερώς τι γίνεται προκειμένου ο αντιπρόεδρος-τραμπούκος και οι 5-6… εύσωμοι κύριοι να είναι σε ετοιμότητα. 

Άραγε οι υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League έχουν ενημερωθεί σχετικά για αυτούς του δύο ελίτ διαιτητές που είναι «κλεισμένοι» απ’ την λίγκα; Πάνω στον πανικό και την πρεμούρα της ρητορικής τους, ξεχνούν τι έχουν αναφέρει. Ξεχνούν πως δε μιλάμε για τσιφλίκι τους αλλά για μια λίγκα στην οποία μετέχουν ισότιμα 14 ΠΑΕ. Η Super League αν αντιμετωπίζεται όπως η ΕΠΣ Πειραιά ή η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, τότε απλά θα βάλει λουκέτο. 

Σε πλήρη σύγχυση δε θυμούνται ούτε τι έχουν πει!
EVENTS