To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρατάχθηκε με οκτώ ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην ενδεκάδα και στο 21ο λεπτό δύο «ασπρόμαυροι» συνδυάστηκαν άψογα με τον Γκούμα να κάνει την ασίστ και τον Τζίμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Τζίμας διπλασίασε το προβάδισμα της Εθνικής και τα προσωπικά του τέρματα στο 27΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο μέσος του Παναιτωλικού Βαγγέλης Νικολάου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σλοβακία νίκησε με 2-1 την οικοδεσπότη Ιρλανδία στο «Ferrycarrig Park» του Γουέξφορντ, σε ένα παιχνίδι όπου όλα συνέβησαν προς το τέλος του.
Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Γκάιντος (81΄) και Γκρίγκερ (90΄+4), για να μειώσουν οι Ιρλανδοί με τον Λόνεργκαν στο 90΄+6.
Ο επόμενος και καθοριστικός ως προς τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης αγώνας για την ελληνική ομάδα είναι το Σάββατο (25/3), απέναντι στη Σλοβακία.
Διαιτητής: Ίβαρ Όρι Κρίστιανσον (Ισλανδία)
Κίτρινες: Κάιτ, Κολόμποφ - Σπυράκος
Εσθονία (Άλο Μπέρενγκρουμπ): Νομ, Παλούταγια, Κάιτ, Κολόμποφ, Κανέ, Ότι (46΄ Σβεντόφσκι), Λουτς (70΄ Σμιρνόφ), Βέτκαλ, Σακάριας (55΄ Λέχτμετς), Σιλάμαα, Ουνάπου (90΄+6 Ορλόφ).
Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μοναστηρνλής, Δεληγιάννης, Τασιουρας (46΄ Γεωργιάδης), Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Σμυρλής (66΄ Σταυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κώττας (66΄ Γκολφίνος), Σπυράκος, Τζίμας (73΄ Νικολάου), Γκούμας (73΄ Κυριόπουλος).