MENU

Ο έμπειρος τεχνικός των Κρητικών αναφέρεται μεταξύ άλλων στα πεπραγμένα του συλλόγου μέχρι σήμερα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, τους στόχους και την ιδιαίτερη σύνδεση του κλαμπ με την αγορά της Αργεντινής.

Αρχικά, για τα όσα συμβαίνουν φέτος στο Βουζουνεράκειο, o κ. Διγκόζης υπογραμμίζει: «Είμαστε αγαπημένη οικογένεια μέσα στ' αποδυτήρια, παίκτες και τιμ, έχουμε μεγάλη διάθεση και όρεξη για διάκριση αλλά για τα όσα γίνονται υπάρχει και ικανότητα».

Αναφορικά, για τους στόχους της ομάδας, ο 48χρονος κόουτς δηλώνει: «Αρχικά η σωτηρία, δείχνουμε ότι το έχουμε καταφέρει ξεφεύγοντας από τις χαμηλές θέσεις. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και στοχεύουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε Έλληνες παίκτες και Αργεντινούς, μας διακρίνει η συγκέντρωση και παράλληλα η όρεξη για δουλειά σε συνδυασμό με μεγάλο ζήλο και τρέλα για διάκριση».

O Άγγελος Διγκόζης έχει φάει με το κουτάλι τη δεύτερη κατηγορία, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, και μιλώντας γι' αυτήν, αναφέρει στο SDNA: 

«Αυτό που ταλανίζει την κατηγορία γενικότερα είναι τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι ομάδες. Αυτό το πρόβλημα πρέπει με κάποιον τρόπο να ελαττωθεί, να γίνουν κινήσεις από παράγοντες και πολιτεία ούτως ώστε να λυθεί αυτό το ζήτημα.  

Τώρα για το αγωνιστικό, μπορώ να πω ότι τα Χανιά ήταν τα καλύτερα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην έδρα μας, με καλούς παίκτες. Καλλιθέα και Κηφισιά έχουν επίσης καλές ομάδες, ακόμη και η Καλαμάτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης νομίζω ότι μέχρι τέλους θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη Super League. Ειδικότερα η Κηφισιά έχει ξεφύγει βαθμολογικά και ξεχωρίζει, υπάρχουν όμως ακόμη παιχνίδια γι' αυτό βάζω στις διεκδικήτριες την Καλλιθέα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και να το χαιρόμαστε. Όλη η Ελλάδα στον νότιο όμιλο είχε φαβορί 1-2 ομάδες να πέσουν κατηγορία, ήμασταν και εμείς μέσα, τους έχουμε διαψεύσει».

Ουκ ολίγες φορές, ο τεχνικός της Ιεράπετρας έχει εξάρει τη φιλοξενία που έχει δεχθεί στο νησί και το πράττει μία ακόμη φορά με θέρμη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το ένιωσα στο Ηράκλειο όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, το ζω και στην Ιεράπετρα τώρα ως προπονητής. Αλλού το έχω ζήσει μόνο στη Λάρισα. Η Κρήτη δίνει σε μένα και την οικογένειά μου θετική ενέργεια, έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από τον ΟΦΗ. Πραγματικά ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΟΦ Ιεράπετρας για την αγάπη στο πρόσωπό μου και τη βοήθεια στην ομάδα».

Κλείνοντας, είναι χαρακτηριστικό πως η Ιεράπετρα διαθέτει στο ρόστερ της πλειάδα παικτών από την Αργεντινή με τον Άγγελο Διγκόζη να εξηγεί τι κάνει ξεχωριστούς τους παίκτες από τη χώρα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

«Όταν έρχεται ένα παιδί, είτε από την Αργεντινή, είτε από οποιαδήποτε χώρα, για να αισθανθεί καλά πρέπει όσοι είναι εδώ να τον υποδεχθούν καλά και να τον αγκαλιάσουν. Οι Αργεντίνοι έχουν όρεξη για δουλειά, είναι δυνατοί και τεχνίτες, υπάρχουν όμως και παίκτες που φημίζονται για το πείσμα και το σκληρό τους παιχνίδι. Γενικότερα όμως έχουμε κάνει καλές επιλογές παικτών και γι' αυτό βγάζουμε ένα ωραίο αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλω να σταθώ στον Βουό, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στις τάξεις μας καθώς πρόκειται για έναν προπονητή εντός γηπέδου. Είναι δάσκαλος για τα μικρά παιδιά, τους συμβουλεύει και αυτό είναι πολύ ευχάριστο καθώς προσπαθούν εντός εισαγωγικών να κλέψουν πράγματα από τον ίδιο και την εμπειρία του».

 

Διγκόζης στο SDNA: «Μας είχαν στα φαβορί για υποβιβασμό, συνεχίζουμε ψηλά και το απολαμβάνουμε»
EVENTS