MENU

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Χουάνκαρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και θα είναι βασικός.

Εκτός έμεινε ο Μάγκνουσον, που τραυματίστηκε στην γάμπα στο ματς με την ΑΕΚ ενώ εκτός θα είναι και ο Άνταμ Τσέριν, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Επιπρόσθετα, ο Κλεϊνχέισλερ όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο στην αποστολή στο ματς της άλλης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα και όπως όλα δείχνουν: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Σάρλια ή Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Κώτσιρας, στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Μπερνάρ, στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Βέρμπιτς, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών ο Άνταμ Τσέριν».

Παναθηναϊκός: Mε Χουάνκαρ η αποστολή για Γιάννενα -Τα πλάνα για την 11αδα
EVENTS