MENU

Το… ράπισμα της δικαιοσύνης, ήρθε να αποδείξει πως η λάσπη στην ανεμιστήρα πάντα γυρίζει σε αυτόν που την εκτοξεύει. Το κακό είναι πως η πλευρά της προπαγάνδας, έχει συνηθίσει να κυλιέται σε αυτή. Δεν την ενδιαφέρει να λερωθεί, ο βούρκος είναι η κατοικία της. Οπότε απαιτείται να έρχεται η υπενθύμιση του τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα με τη μικρότερη αξιοπιστία στον τομέα των ΜΜΕ. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις μας υπενθυμίζουν το γιατί. 

Είτε πρόκειται για δημοσίευμα ιστοσελίδας, εφημερίδων, αναφορά σε ραδιόφωνο, τηλεοπτικό βίντεο. Η προπαγάνδα έχει πολλά… πλοκάμια, τα οποία λειτουργούν ασταμάτητα. Χωρίς να χαμπαριάζουν από χυδαιότητα, από «δολοφονία» χαρακτήρων με ψεύδη, χωρίς καν να υπολογίζουν υγεία ή αξιοπρέπεια ανθρώπων. 

Τα ψέματά τους είναι τεράστια και ξεκάθαρα. Βασίζονται στο πες, πες, κάτι θα μείνει. Τώρα θα τους μείνει το τρέξιμο για να αποσύρουν αναρτήσεις, να κάνουν επανορθώσεις και κάτι λιγότερα λεφτά στην τράπεζα. Το θέμα δεν ήταν η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας ούτε του Ιβάν Σαββίδη, ούτε του Μάκη Γκαγκάτση, ούτε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η χυδαιότητα του ψέματος, δεν θίγει κανέναν πέρα απ’ τους εμπνευστές και τους «εκτελεστές». 

Κάθε τόσο χρειάζεται να έρχεται αυτή η επιβεβαίωση. Αναφορικά με το πως λειτουργούν, τι θέλουν να πετύχουν, ποιους πολεμούν και γιατί. Αφορμή είναι οι αθλητικές διαφορές. Η λύσσα έχει να κάνει με την αδυναμία σε λυγίσουν αυτούς που κυνηγούν τόσο μανιασμένα. Με λάσπη πάντα. Με ψέμα. Με χυδαιότητα και ανηθικότητα. 

Ο κόσμος ξέρει. Καταλαβαίνει τα πάντα, έχει αντιληφθεί ποιος έχει ποιο ρόλο. Και για το SDNA είναι τίτλος τιμής πως η συγκεκριμένη μηχανή που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, το «δείχνει» σαν κάτι κακό. Αν ο διάβολος σε κρίνει ως «πρόβλημα», είσαι το πρόβλημα ή η λύση; 

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως όλοι τους χαλάνε τη μανέστρα παραγωγής χρήματος που είχαν έτοιμη και καλοδουλεμένη. Όποιος λέει την αλήθεια μέσα σε ένα βούρκο ψέματος, γίνεται το «μαύρο πρόβατο». Επειδή δεν αντιμετωπίζει κανέναν ως πρόβατο, όπως κάνουν οι εχθροί της αλήθειας. 

Η δικαιοσύνη μίλησε. Θα τους σταματήσει αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση. Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Έτσι θα συνεχίσουν. Με ψέματα, προπαγάνδα, «βιασμό» της πραγματικότητας και με μυθεύματα. Για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους. 

Απλά το… Γαλατικό χωριό δεν πέφτει. Όσες λεγεώνες κι αν μαζέψουν, αυξάνουν το μόνο σημείο που είναι δυνατοί: Τους υπηρέτες της προπαγάνδας τους, αυτούς που σκύβουν το κεφάλι και αποτινάσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, για ένα πέναλτι, για ένα φάουλ, για να «πολεμήσουν» τον Σαββίδη, τον Γκαγκάτση, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, όποιον πολιτικό δεν τους κάνει τα χατίρια, την ΕΠΟ, την UEFA και πάει λέγοντας. Κάθε τέτοια απόφαση είναι μια μικρή ανακούφιση. Μια βεντούζα που φτάνει βαθιά. Αρχικά ενοχλεί αλλά στο τέλος καθαρίζει το πρόβλημα. 

Κάθε «χαστούκι» στην χυδαιότητα, είναι νίκη της κοινωνίας
EVENTS