MENU

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», o μεγαλομέτοχος του «Γηραιού» άφησε αιχμές για ποδοσφαιριστές της ομάδας υπογραμμίζοντας πως «κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πού παίζουν» ενώ στράφηκε και εναντίον του Τομ Παπαδόπουλου υποστηρίζοντας ότι «δεν έβαλε χρήματα τη φετινή σεζόν και δεν υλοποιείται η συμφωνία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων»:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό Β': «Πήραμε αυτό που αξίζαμε, η ομάδα μας μπορεί να νικήσει, αλλά και να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα. Πάμε μέσα στις Σέρρες και κερδίζουμε, ερχόμαστε με τον Παναθηναϊκό και χάνουμε. Κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, ήταν εύκολο να νικήσουμε και να σας πω και κάτι; Καλά να πάθουμε, να βάλουμε μυαλό».

Για το μέλλον: «Συνεχίζουμε. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα στην περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά μπορούμε να πάρουμε παίκτες Έλληνες γεννημένους από το 1998 και μετά και ξένους από το 2000 και μετά, υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Θα δούμε».

Για τα θέματα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος: «Ήρθα στον Ηρακλή για να μείνω, όχι για να φύγω. Είπα ότι δεν ήμουν Ηρακλής, αλλά έγινα. Υπάρχουν διάφορες φήμες περί συμμετοχής άλλων στο ιδιοκτησιακό, αλλά θα σας πω ποια είναι η αλήθεια. έχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο με τον Τομ Παπαδόπουλο, για να μπει στο μετοχικό, μόνο που, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ευρώ, κατά τη φετινή χρονιά. Πέρσι, πράγματι μας έδωσε κάποια χρήματα χορηγίας, που φτάνουν στις 150.000 ευρώ, φέτος όμως, τίποτα. Προχωράω μόνος μου και πληρώνω μόνος μου. Μου είπαν ότι έρχεται αύριο, μαζί ή χωρίς τον Σακίεβιτς, για να μιλήσουν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ηρακλή, δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ακόμη.

Όποιος θέλει όμως να συζητήσει σοβαρά, φέρνει χρήματα. Και θα πρέπει να έχει καθαρό μέτωπο, να έχει πληρώσει τις προηγούμενες υποχρεώσεις που άφησε από την δική του θητεία. Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά ας πληρώσει πρώτα και βλέπουμε. Εάν δεν εφαρμοστούν στο 100% τα συμφωνηθέντα, δεν θα γίνει τίποτα».

Για την δική του θέση στο θέμα Τομ Παπαδόπουλου: «Δεν είναι μόνο δική μου θέση, είναι και του Γ.Σ. γιατί από κοινού προχωράμε στο ιδιοκτησιακό. Είχα προσυμφωνήσει πέρυσι να πάρω 300.000 ευρώ και να παραχωρήσω τις μετοχές, αλλά δεν κατάφεραν οι άνθρωποι να μου φέρουν αυτά τα χρήματα και συνέχισα μόνος μου. Έχω βάλει από τότε, πολλά λεφτά, δεν ισχύει πλέον αυτό το νούμερο για τις μετοχές».

Για την περίπτωση αγοράς από Αθηναίο επιχειρηματία: «Ψέματα είναι αυτό. Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Μου τηλεφώνησαν καμιά έξι – επτά άτομα και ζητούσαν πληροφορίες για τις μετοχές, αλλά μέχρι εκεί. Καμία κίνηση δεν έγινε, αυτό πρέπει να το ξέρουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Πάω μόνος μου».

Για την βοήθεια από τον κόσμο: «Ξέρετε γιατί μπήκα στον Ηρακλή και έφερα την ομάδα από την Τρίγλια: Γιατί, ένα βράδυ με κάλεσε ο Φώτης Θέος και οι άνθρωποι του ΓΣ στη Μίκρα και ενώ είχα αποφασίσει να μην φέρω την Τρίγλια εδώ, είδα στα πρόσωπά τους τη λαχτάρα να ξαναδούν τον Ηρακλή στην πρώτη εθνική. Εκείνοι με έπεισαν και είπα το ''ναι”, αυτοί μας ακολουθούν, αλλά όχι οι επιφανείς Ηρακληδείς, οι επώνυμοι. Πού είναι αυτοί; Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα; Ακόμη τους περιμένουμε και ελπίζω κάποια στιγμή να τους πείσουμε να έρθουν κοντά μας».

Ευγενίου: «Εμείς φταίμε που χάσαμε, στόχος μας το πρωτάθλημα»
EVENTS