MENU

Αποκαλυπτική ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ντορόν Λάιντνερ στο Ισραήλ μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που δόθηκε στον σταθμό Sports 5.

Προαποφασισμένο του Κορμπεράν: «Ο Καρεμπέ μου είπε τρεις μέρες πριν το ματς με τον Άρη ότι θα έρθει νέος προπονητής»!

O Ισραηλινός αριστερός μπακ για πρώτη φορά έφερε στην δημοσιότητα μία άγνωστη ιστορία που αφορούσε τον δανεισμό του στον Άρη, που χάλασε για άγνωστους λόγους: «Την περασμένη εβδομάδα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Κριστιάν Καρεμπέ με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε ότι υπάρχει μία πρόταση δανεισμού για μένα από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου είπε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μου, αλλά μου είπε ότι ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη για μένα».

Ωστόσο ο δανεισμός, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έγινε ποτέ, τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρότι ο Λάνιτνερ δεν ήταν αντίθετος στην μετακίνηση: «Εγώ δεν απέκλεια μία μετακίνηση στον Άρη, αλλά αυτό δεν συνέβη, εξαιτίας πραγμάτων που δεν εξαρτούνταν από μένα. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήξερα που ερχόμουν και γνώριζα ότι δεν θα έπαιζα αμέσως όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές η αρχή είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι η ώρα μου θα έρθει και κάποια στιγμή θα παίξω».

Ο Λάιντνερ συνέχισε τις αποκαλύψεις, αφού αναφέρθηκε και στην άφιξη του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: «Από την ομάδα θεωρείται ότι θα παίξει είτε ως αμυντικός είτε ως μέσος, αλλά όχι απαραίτητα ως αριστερός μπακ. Είναι πολύ καλός με όλους, μας κοιτάει όλους στα μάτια. Έκανα μία ατομική προπόνηση μαζί του και στην μέση της του είπα ότι είμαι ενθουσιασμένος και πως ζω ένα όνειρο. Με ρώτησε αν ξέρω τον Τόνι. Του απάντησα πως όλοι ξέρουν τον Τόνι Κρόος. Αμέσως μου έδειξε πως κοντρολάρει την μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ούτε ονειρευόμουν ότι θα μου συμβούν, ότι ένας τέτοιος παίκτες θα ερχόταν να μιλήσει σε μένα. Μου είπε πως ότι χρειαστώ, απλώς να του στείλω ένα μήνυμα. Και όχι μόνο αυτός. Ο Βρσάλικο μου εξηγεί πολλά πράγματα και μου δίνει συμβολές. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν δίπλα από τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια, θα γελούσα».

Στο τηλεοπτικό αφιέρωμα, ο Γιόσι Μπεναγιούν εμφανίζεται να δηλώνει πως είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει απλώς ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του Ντορόν Λάιντνερ, ενώ γίνεται λόγος πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πληρώσει ακόμα την πρώτη δόση για την μεταγραφή του Ισραηλινού μπακ που ήταν να πληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά το περίφημο κοινοτικό διαβατήριο που περιμένει για να παίξει, ο Λάιντνερ τόνισε ότι περιμένει στις επόμενες δύο εβδομάδες να πάρει στα χέρια του το ρουμανικό διαβατήριο: «Στην Ελλάδα οι νόμοι είναι διαφορετικοί. Οι παίκτες από την ακαδημία και οι γηγενείς παίκτες πρέπει να βρίσκονται στην ομάδα και οι ξένοι χωρίς κοινοτικό διαβατήριο έχουν πρόβλημα.

Πίστευα ότι θα πάρω το διαβατήριο μου πιο γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες αύξησα τα λεπτά και τις προπονητικές μου μονάδες ώστε να έρθω έτοιμος για την αποστολή του Ισραήλ απέναντι στην Αλβανία. Είμαι σε καλή κατάσταση και το ένιωσα και στην πρώτη μου προπόνηση με την Εθνική».

Αποκαλυπτικός Λάιντνερ στο Ισραήλ: «Με ζήτησε δανεικό ο Άρης, αλλά…»
EVENTS