MENU

Διευθυντής επικοινωνίας. Αντιπρόεδρος. Δίπλα στους πάγκους. Βρίζει διαιτητές. Δημοσιογράφους. VARίστες, μπαρίστες, ξυπνάει το πρωί και ρίχνει ένα ξεσταύρι για να πάει καλά η μέρα. 

Το στέλεχος-πολυμίξερ της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει κι άλλα πλεονεκτήματα που δε βλέπει το γυμνό μάτι. Κληρονομικό χάρισμα. 

Η ικανότητά του στις προβλέψεις κάνουν τον BookNomikario να φαντάζει στήλη σε σχολική εφημερίδα. Νέος Νοστράδαμος. Προβλέψεις πιο γκαραντί κι απ’ το πόσα πέναλτι θα βρει ο Σπάθας σε ματς του Ολυμπιακού.  

Η καριέρα του ξεκίνησε στην Αγγλία. William Hill. Εκεί έμαθε να αγαπά και τις ομάδες με την Τσέλσι. Μεταφέροντας την τεχνογνωσία στον Ολυμπιακό όταν θυμήθηκε πως είναι οπαδός του. Μαζί του μπήκε στο Θρύλο η τέχνη των προβλέψεων. 

Ο Κώστας ο Καραπαπάς όσα περιγράφω. Πιστεύω καταλάβατε όλοι πριν γράψω το όνομα, ατσίδες είστε δεν τρώτε τα κουτόχορτα των πορτοκαλί παιδιών που γράφουν ότι είναι ανέτοιμος ο Μαρσέλο κι ο Βρσάλικο. Εμείς είμαστε φαν των άλλων που έγραφαν τότε ότι ήρθε σε εκπληκτική κατάσταση. Ποιος είχε δίκιο; Εύκολη η απάντηση. 

Τον είχα πάρει χαμπάρι καιρό τον Κωστάκη. Τώρα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Σε ηφαιστειακή λάβα. Άθικτο θα βγει. 

Η ανάρτηση που μου είχε σκιρτήσει την καρδιά, ήταν αυτή που είχε κάνει με φωτογραφίες Μανωλά-Παπασταθόπουλου. Με διαπίστωση: «Πόσο σας πονάει αυτή η δυάδα. Πόσοοοοο;;;». 

Έτσι ακριβώς. Πέντε «ο» και τρία ερωτηματικά. Ναι ρε Κώστα! Το παραδέχομαι εγώ. Πονέσαμε. Ο Φαν Ντάικ της Νάξου και ο Σκρίνιαρ της Καλαμάτας ενοχλούσαν. Ενώθηκαν οι σκοτεινές δυνάμεις του κακού και με ξόρκια «έσπασαν» την δυάδα που όπως είχες προβλέψει, σάρωσε. Τρόμος κάθε αντίπαλου επιθετικού. Μόνο ο Τζίμης ο Πατίκας και ο Σάντος Τόργκελε δεν έχουν σκοράρει απέναντι τους γιατί δεν τους συνάντησαν στην εποχή τους. 

Κώστα, κάνα άλλο σίγουρο δίδυμο έχεις να προβλέψεις; Κάτι μου λέει πως δεξιά κι αριστερά έλεγες τα ίδια για τα μπακ. Βρσάλικο και Μαρσέλο. Το έμαθαν στου Ρέντη κι ενεργοποίησαν τον Λαλά. Τόσο σε εμπιστεύονται. Όπου να ´ναι θα βγει ο Νικολακό και θα ανακοινώσει ότι ενεργοποιείται ο Βαμβακούλας για τα αριστερά, το μαλλί λίγο να φτιάξει, θα έχει και λιγότερα κιλά από τον Μαρσέλο, κανένας δεν θα καταλάβει τη διαφορά. 

Ο αγαπημένος παράγοντας των Ελλήνων, που 1000 σχόλια Ολυμπιακών πιάνει μετά τα ματς και 20 μένουν ζωντανά, είχε δώσει κι άλλο στάνταρ.

«Όταν ακούς: “Ποιες παρουσιάσεις; Έχουμε σκληρή δουλειά και μάχη την Πέμπτη” καταλαβαίνεις ότι κάτι θα πάει καλά! Πολύ καλά!». 

Πρόβλεψη του Κώστα μετά την πρώτη του κουβέντα με τον Κάρλος Κορμπεράν. Αλήθειες έλεγε. Μέσα έπεσε. Μπαλάρα ο Θρύλος του Ισπανού. 

Ατυχίες, άτιμες καθυστερήσεις, πόρνες μπάλες, Ερμής ανάδρομος, αλήτες διαιτητές και βαρυστομαχιά τριών κομβικών παικτών, δεν επέτρεψαν μέχρι τώρα στον Θρύλο να έχει καπαρώσει πρωτάθλημα και ChampionsLeague.

Από παιδί το είχε με τις προβλέψεις ο Κώστας. Τον έβαζαν να συμπληρώσει ΠΡΟΠΟ, τα έπαιζε όλα 12Χ και δε διεξαγόταν η αγωνιστική. 

Θα αναβαθμιστεί άμεσα ο ρόλος του. Άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ. Μόλις βλέπουν τα σκούρα θα τον βάζουν να ποντάρει στον αντίπαλο. Ταυτόχρονα παίρνει και στήλη στο gavros.gr. Kostas Bet. Να φαίνεται και κάπου, μη γράφει τσάμπα όλο το site μαζί με κάτι Παναθηναϊκούς που τους ξέρασε η δημοσιογραφία κι έπειτα έγιναν Ολυμπιακοί. 

Προβλέψεις. Πολλά βάζεις, καρύδια παίρνεις. Ξέρετε, απ’ τα καλά του Μανωλά.

Ο νέος Νοστράδαμος: Οι προβλέψεις του Karakouva Bet για το 2022 μοίρασαν χρήμα
EVENTS