MENU

Ο άλλοτε βασικός πορτιέρε των «ερυθρόλευκων» ακολουθεί (σιωπηρά) ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας στου Ρέντη τις τελευταίες ημέρες και ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί επισήμως ο λόγος που συμβαίνει αυτό.

Η συγκεκριμένη…μετάθεση ωστόσο, συμβαίνει σε μία περίοδο εκκρεμεί το ξεκαθάρισμα του τοπίου αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά, δεδομένου πως το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να συζητήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Να θυμίσουμε πως τότε που όλος ο ποδοσφαιρικός ντουνιάς θεωρούσε τυπική διαδικασία την επέκταση της συνεργασίας του Γιαννιώτη με τον Ολυμπιακό, το SDNA αποκάλυπτε στις 1/12 την ύπαρξη μιας διαφοράς στο οικονομικό στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που έβαλε «φρένο» στην υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Εσχάτως το γκάζι που πατούν οι «ερυθρόλευκοι» για την αγορά του Ζοσέ Σα από την Πόρτο, έρχονται να τραβήξουν χειρόφρενο στην υπόθεση του Γιαννιώτη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Βλέπετε, ο Έλληνας τερματοφύλακας επέστρεψε στου Ρέντη (έπειτα από το «αγροτικό» σε Πανιώνιο και Ατρόμητο) για να παίζει κι όχι για να «γυαλίζει» τον πάγκο, όπως συμβαίνει τους δύο τελευταίους μήνες με τον Σα να έχει πάρει σπίτι του τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα.

Ο Πορτογάλος κίπερ κέρδισε σε απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα ο Γιαννιώτης από βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν να έχει αγωνιστεί για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ έγραψε και μία συμμετοχή στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την 1η Νοεμβρίου.

Και το γεγονός πως εξελίχθηκε σε «νούμερο - 2» κάτω από τα δοκάρια, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο (ακόμα από την διαφορά που υπήρξε σε πρώτο χρόνο στο οικονομικό) προκειμένου να αποφασίσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και για τα επόμενα χρόνια.

Κοτζάμ Σα είναι αυτός, όχι...παίξε – γέλασε!

Ήταν στραβό το κλήμα για τον Γιαννιώτη, το΄φαγε και o «γάιδαρος» του Σα!