MENU

Μπόλικη…σκόνη σήκωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA σχετικά με το homework του Ολυμπιακού για τον Ουμάρ Νιάσε της Έβερτον.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν με ενδιαφέρον οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πάντως πως πρόκειται για ένα μεταγραφικό project με ανεβασμένο δείκτη δυσκολίας σχετικά με την υλοποίηση του.

Μπορεί η πειραϊκή ομάδα να έχει το (δυνατό) «κονέ» με τον κόουτς της αγγλικής ομάδας, Μάρκο Σίλβα, ωστόσο αυτό δεν φτάνει από μόνο του για να στείλει τον 28χρονο στράικερ στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Νιάσε με την Έβερτον (λήγει το καλοκαίρι του 2020) αποφέρει στον ποδοσφαιριστή ετησίως ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. €.

Στα «ζαχαρωτά» δείχνουν πρόθυμοι να συζητήσουν για τον δανεισμό του παίκτη, με την προϋπόθεση φυσικά πως θα απαλλαχτούν αν όχι από το μισό, τότε από ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου για το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν.

Κάτι που σημαίνει πως το κόστος του δανεισμού του Σενεγαλέζου παίκτη δεν είναι μικρό, σε ένα τάιμινγκ όπου το όνομά του κυκλοφορεί και στις short list των Σέλτικ, Κρίσταλ Πάλας, Κάρντιφ και Χάντερσφιλντ.

Σε κάθε περίπτωση ο Νιάσε είναι μεταξύ των αποθηκευμένων ποδοσφαιριστών για τους οποίους τσεκάρονται όλα τα δεδομένα αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί, κατά πόσον οι «ερυθρόλευκοι» - με σύμμαχο τον Μάρκο Σίλβα – θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν δανεικό για το επόμενο εξάμηνο από την αγγλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός και το «καρτελάκι» του δανεισμού του Ουμάρ Νιάσε