MENU

Μπορεί ο Γιάγια Τουρέ αμέσως μετά τους (άδοξους) τίτλους τέλους της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό να… πέταξε με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει επί αγγλικού εδάφους την διαδρομή του στα γήπεδα.

Και το λέμε αυτό, διότι από μία πρώτη έρευνα αγοράς στο Νησί, δεν προκύπτει από κανένα (αγγλικό) κλαμπ την δεδομένη χρονική στιγμή «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του 35χρονου ποδοσφαιριστή.

Τι πράγμα;

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, δεδομένου πως ακόμα δεν έχει στεγνώσει καλά, καλά το μελάνι που έπεσε από τις υπογραφές του ποδοσφαιριστή και των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το μεταξύ τους διαζύγιο; Σωστά.

Μην ξεχνάμε όμως πως πίσω από τον Τουρέ, παίζει…μπάλα ο δαιμόνιος agent, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και για την τελευταία στιγμή.

Ο Ουκρανός μάνατζερ βλέποντας το…έργο που διαγραφόταν στον Ολυμπιακό και πως ο κορυφαίος πελάτης τους δεν έχει μέλλον στον Πειραιά, σήκωσε – προ πολλού – μεταγραφικά μανίκια.

Και τα μηνύματα που λαμβάνει από Αγγλία μεριά για τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν είναι θετικά και δεν αναδύουν μεταγραφικές...οσμές.

Φυσικά, εκτός από την Premier League υπάρχουν κι άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία θα ψαχτεί ο agent Σέλουκ εν όψει Ιανουαρίου.

Αν και οι παλιές…σειρές στην πιάτσα των ατζέντηδων, έχουν ήδη αρχίσει να σχολιάζουν σχετικά με την επόμενη ομάδα του Τουρέ πως…«όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στην Αραβία».

Εκεί όπου και λεφτά (πετροδόλαρα) υπάρχουν και θα προσφερθούν χωρίς τσιγκουνιές στον άλλοτε άσο της Μπαρτσελόνα και της Μάντεστερ Σίτι.

Εδώ που τα λέμε, με τέτοιο βιογραφικό …τούμπες θα κάνουν οι «κελεμπίες» (αρέσκονται στα ηχηρά deals) προκειμένου να αλλάξουν δαχτυλίδια με τον Τουρέ, έστω και στα ποδοσφαιρικά…γεράματα του 35χρονου ποδοσφαιριστή.

Το επόμενο λιμάνι του Γιάγια Τουρέ μετά το... σαλπάρισμα απ΄ τον Πειραιά