MENU

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, γνωρίζοντας τους πρωταγωνιστές του κειμένου και της παρακάτω σύγκρισης...

Ο Drake είναι ένας από τους πιο διάσημους ράπερ, τραγουδιστές, παραγωγούς στις ΗΠΑ, με περιουσία που ξεπερνάει τα 140 εκατομμύρια δολάρια. Σε ηλικία 33 ετών έχει καταφέρει να γίνει γνωστός σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, μέσω της μουσικής του, η οποία συγκεντρώνει εκατομμύρια views στο YouTube.

Παράλληλα, ο Καναδός καλλιτέχνης είναι μεγάλος fan των Τορόντο Ράπτορς. Για την ακρίβεια, «ζει και αναπνέει» για την ομάδα του Νικ Νερς, της οποίας αποτελεί «Παγκόσμιο Πρεσβευτή» από το 2013. Ο Drake έχει αποκαλύψει ότι έχει ομαδικά τσατ στο What's app με παίκτες των Ράπτορς, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, όπως και με πολλούς άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Ωστόσο, έχει κι αυτός το... μελανό σημείο του. Όταν δεν λείπει για συναυλίες και βρίσκεται στο Τορόντο, πηγαίνει στην «Scotiabank Arena», κάθεται στα court seats και δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο: όλοι «πρέπει» να υποστούν το trash-talking και τα πειράγματά του!

https://t.co/W4iiGg7nMi

Στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που διεξάγεται με φόντο τους τελικούς του «μαγικού κόσμου», ο Drake έχει... ξεφύγει και κάνει το δικό του σόου. Χαιρετάει ειρωνικά τον «Greek Freak», μιλάει ασταμάτητα στους παίκτες των Μπακς, κάνει ακόμα και μασάζ στον κόουτς Νερς, όταν το χρειάζεται!

https://t.co/g7LlbjgAIy
https://t.co/qnzaKbpOgv
https://t.co/faxKPhypki
https://twitter.com/Drake?ref_src=twsrc%5Etfw

Και κάπου εδώ έρχεται και ο δεύτερος «ήρωας» της υπόθεσης και της συγκεκριμένης σύγκρισης: ο Νέστορας, ή αλλιώς @ballnesball στο Instagram.

Ο Νέστορας είναι προσωπικός φίλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον ακολουθεί παντού, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενασχόλησή του με το «τριφύλλι». Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται δίπλα του όχι μόνο στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΣΕΦ ή ακόμα και στις... συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ!

Ως... άτυπος πρεσβευτής των Κυπελλούχων Ελλάδας δε, υποδέχεται όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των «πρασίνων» στο αεροδρόμιο! Συχνά βγάζει φωτογραφίες μαζί τους και τους εμψυχώνει πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Φυσικά, όλοι τον ξέρουν και τον ακολουθούν στα social media.

Το δικό του trash-talk και οι δικές του... προκλήσεις τον έχουν κάνει με τη σειρά του viral. Άλλη φορά επειδή φοράει την μπλούζα «Euroleague Mafia» και άλλη επειδή κάνει τα... δικά του προς αντίπαλους και διαιτητές. Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα πλέον: μέχρι και ο Λουίτζι Λαμόνικα ξέρει ποιος είναι ο Νέστορας.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι των Ράπτορς και του Παναθηναϊκού επικροτούν τον... ψυχολογικό πόλεμο και τα πειράγματα του Drake και του Νέστορα προς τους αντιπάλους.

Οι αντίπαλοι οπαδοί νευριάζουν, αλλά στο τέλος της ημέρας γελούν, όταν τα πειράγματα είναι εύστοχα και χιουμοριστικά και δεν μετατρέπονται σε «επιθέσεις».

Εσείς τι λέτε; Είναι ο Drake ο Νέστορας του ΝΒΑ;

Είναι ο Drake ο Νέστορας του ΝΒΑ; (pics + vids)