MENU

Ο Νικολά Μπατούμ αποτελεί παρελθόν από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αφού έγινε ανταλλαγή για χάρη των Τζέραλντ Χέντερσον και Νοά Βόνλε από τους Σαρλότ Χόρνετς. Με τον τρόπο αυτό, οι Μπλέιζερς δημιούργησαν χώρο στο σάλαρι καπ τους προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Ο 30χρονος φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης τους φέτος έχοντας 23,4 πόντους και 10,4 ριμπάουντ σε μέσους όρους και όπως είναι φυσικό, θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο δεν «παίζουν μονοι τους. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και στο κόλπο για την απόκτησή του θέλουν να μπουν τόσο οι Σαν Αντόνιο Σπερς όσο και οι Ντάλας Μάβερικς.

Αμφότεροι βλέπουν στο πρόσωπο του Όλντριτζ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντάνκαν και του Νοβίτσκι αντίστοιχα και είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μεγάλο πολυετές συμβόλαιο. Στο παιχνίδι όμως είναι και οι Λέικερς καθώς εκτός από την περίπτωση του ΝτεΜάρκους Κάζινς εξετάζουν και αυτήν του Όλντριτζ, ο οποίος μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης των «Λιμνουπολιτών» μετά την αποχώρηση του Μπράιαντ.

Οι Μπλέιζερς γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο γι αυτό και σε περίπτωση που ο Όλντριτζ την «κάνει» για άλλες πολιτείες, θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Κέβιν Λοβ που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο Κλίβελαντ.

Ανακατατάξεις...