MENU

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον... θρόνο τους εμφανίζονται οι "πολεμιστές", που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ, πιθανότατα ξανά, όπως κα τις δύο προηγούμενες, κόντρα στους Καβαλίερς (νικούν ήδη 2-0 τους Σέλτικς).

Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ πανηγύρισε και τρίτη νίκη κόντρα στους "πληγωμένους" Σπερς, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίστηκαν χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους, τον Καουάι Λέοναρντ ο οποίος τραυματίστηκε στο Game 1 της σειράς των τελικών της Δύσης.

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος έγινε το 3-0 από τους Γουόριορς, οι οποίοι "έχτισαν" στο πολύ καλό δεύτερο δωδεκάλεπτό τους και παρέμειναν μπροστά στο σκορ μέχρι το φινάλε του αγώνα. Από τα μισά της τρίτης περιόδου εξάλλου, η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους οχτώ πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων, που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κέβιν Ντουράντ με 33 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στους 21 πόντους σταμάτησε ο Κάρι (5 ρ., 3 ασ., 6 κλεψ.), ενώ 17 πρόσθεσε ο Τόμπσον.

Για τους Σπερς πρώτος σκόρερ ήταν ο "γερόλυκος" Μανού Τζινόομπιλι που σημείωσε 21 πόντους σε 18 λεπτά, με τον Όλντριτζ να τον ακολουθεί στους 18 πόντους (5 ρ.) και τον Σίμονς στους 14 π.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-29, 22-35, 33-36, 20-20

Σαν Αντόνιο Σπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 108-120