MENU

Σε μπελάδες έχουν μπει οι Νικ Γιανγκ και Τζόρνταν Κλάρκσον των Λέικερς, καθώς κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών, το βράδυ της Κυριακής (20/03) σε δρόμο του Χόλιγουντ.

Οι δύο παίκτες των «λιμνανθρώπων» επέβαιναν σε ένα τζιπ μαζί με άλλους δύο άνδρες, όταν σταμάτησαν δίπλα στο αυτοκίνητο της Αλέξις Τζόουνς και παρενόλησαν εκείνη και τη μητέρα της με χειρονομίες και χυδαία λόγια.

Για κακή τους τύχη, η Αλέξις Τζόουνς, η οποία είναι συγγραφέας και ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «I am that girl» που μάχεται υπέρ των κακοποιημένων γυναικών, φωτογράφισε τους άνδρες και δημοσίευσε τα πρόσωπά τους στο instagram προκειμένου εκείνοι να εντοπιστούν.

Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, χρήστες του instagram αναγνώρισαν τους παίκτες των Λέικερς και το θέμα απέκτησε μεγάλες διαστάσεις. Ο εκπρόσωπος των Λέικερς απολογήθηκε εκ μέρους της ομάδας και πρότεινε στο θύμα να συναντηθεί με τους Νικ Γιανγκ και Τζόρνταν Κλάρκσον, ωστόσο εκείνη ανέφερε πως δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη συνάντηση. Η γυναίκα θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους δύο παίκτες, αναμένοντας την απολογία τους, ωστόσο το αίτημά της δεν έγινε δεκτό από την ομάδα του Λος Άντζελες που ερευνά πλέον την υπόθεση σε συνεργασία με το NBA.

«Δεν είμαι ξεχωριστή. Αυτό συμβαίνει παντού σε πολλές γυναίκες. Δεν βρίσκομαι εδώ για να τους ντροπιάσω. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω... Θέλω να το χρησιμοποιήσω ως ευκαιρία για να αλλάξουν συμπεριφορά», ανέφερε η Αλέξις Τζόουνς.

Κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση οι Γιανγκ και Κλάρκσον των Λέικερς (pic)